Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj mislte; dieta&plani 4.8.2005 11:25:08
|
|
|
|
mamsi
|
Saj kakor jaz vem, sauth beach dieta ni stradanje al pa primankovanje hranljivih snovi. Tako da jo lahko uporabljaš po moje.;)
|
|
|
|
kaj mislte; dieta&plani 4.8.2005 12:19:56
|
|
|
|
Anonimen
|
A je kje tle na kakšnem forumu napisana ta dieta? Me zanima, katera ve?
|
|
|
|
kaj mislte; dieta&plani 4.8.2005 12:26:04
|
|
|
|
Anonimen
|
U hijenca, mora bit, če se pa skoz od tega zgovarjajo 8) Eni pa sam beremo pa zraven bašemo sendvič s pršutom in rezino slabe vesti. :ups:
|
|
|
|
kaj mislte; dieta&plani 4.8.2005 12:29:17
|
|
|
|
Maček Muri
|
Kaj pa naj bi bilo? Za moje pojme so take diete BV, če si pa pač želiš dieto, pa ne vidim zadržkov.
|
|
|
|
kaj mislte; dieta&plani 4.8.2005 12:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A kera ve, kako si lahko jst nick spremenim, ker vsi mislite, da sem "vroča hijena", v resnici pa je to vilinsko ime, k sem ga našla na neki strani LOTR in se izgovarja brez drugega h-ja. Probite! :) Ampak se pa vedno nasmejim, ko mi katera reče hijenca. Pa naj bo! :bravo: Pa drugače?
|
|
|
|
kaj mislte; dieta&plani 4.8.2005 12:37:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Hothien, pojdi tam na levi pod Moja ringaraja v nastavitve in spremeni ime v polju "Na forumih se predstavljam z imenom" ali nekaj takega, saj boš takoj našla.
|
|
|
|
kaj mislte; dieta&plani 4.8.2005 12:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
U madonca, kaj sem zakuhala s svojo asociacijo. Hothien, pa ne da boš res zdaj nick spreminjala zarad moje domišljije?? Matr sm jaz sposobna :zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?