Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:05:33
|
|
|
|
coolbabe
|
se ti pridružujem... splav v 9t in zdej čakamo... in čakamo in čakamo.... in čakamo :( sicer pa ker nisem imela še pregleda pri G me zanima v katerem tednu si ti splavila in kolk so ti rekli da moraš počakat (jst upam da mi bo rekla da samo en ciklus...) Lp
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:06:08
|
|
|
|
TiaSara
|
Zdravo! Vem kako se počutiš, tudi sama sem bila v podobni situaciji, samo mene je prva :hudicek: kar presenetila, saj je prišla prej kot v 4 tednih po postopku. No sedaj pa upamo, da bo naslednja točna. Torej, jaz tudi čakam:hudicek:. Tia
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:06:14
|
|
|
|
IrenaO.
|
Natja v tretje v gre rado in nikoli ne veš kdaj zagledaš:modri::roza:,veliko sreče ti želim:)
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:06:36
|
|
|
|
baguSka
|
konc tedna enkrat nej (ne)bi pršla :zmeden2:
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:09:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Baguska upam da je res ne bo, ker bi bil že cajt da se mal zgubi, a ne?? Če pa že more, nej pa rajš to rundo mal zamudi, da vsaj dopust v Tuniziji mirno mine, a ne? Joj, sam da ti ga Bine kej dol ne poserje! :)-:)- Zadnč je bil v Egiptu na dopustu pa je vse v luft pometu, pol je šel v Turčijo, kam bo šel pa zdej?:zmeden2::zmeden2: A ga pošlemo na Mars???:)-:)- Je pa že bolš :hudicek: k Bine,a ne?
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:12:17
|
|
|
|
baguSka
|
joooooooj dolenjka - dej ga res nekam pošl - dol mi vis za M, sam da binija ne srečam :(
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:19:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Mars? Jupiter? Venera? Joj, ne Venera, to je naš planet, pa še posebej moj k sm Tehtnca! Ne binči, na Venero ne smeš!!!:)-:)-:)-:)- Ma nej u kaki puščavi crkne :ups: od vročine!;)
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:22:17
|
|
|
|
baguSka
|
čimdle od oaze 8)
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:30:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Antakrtika? Da zmrzne?:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:34:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Natja, se ti pridružujem. Po dveh ss je ravno prišla druga M, počakala bova še en ciklus, potem pa sledi pogovor, če sva že pripravljena. Možno je, da bova še malo počakala, ravno par dni nazaj me je kar zmrazilo, ko sem se spomnila, kako sem se počutila, ko sem drugič zagledala kri...za umret. Sem pa bila včeraj zelo zelo presenečena, ko sem dobila M 27. dan. To je moj osebni rekord:)- - sicer imam dolge, neredne cikluse, tam med 35-40 dni. Mogoče se mi bo pa to na stara leta končno porihtalo.
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:35:36
|
|
|
|
natja_
|
Ja, konec januarja sem splavila v 6t (ščistilo se je samo), sredi julija pa sem bila na NS (12t), kjer so povedali, da je plod odmrl že v 8t - huuuudddooooo, ker pa sem bila tri dni prej pri svoji gin. na kontri in je rekla, da plod raste in da je vse Ok (gledala vaginalno) - sploh ne vem, kaj si naj mislim. Je pa res, da sem optimistična, vendar je kljub vsemu hudo in imam občasno krizo, da bi kar :((. Pušenjak mi je po NS rekel, da naj počakava 1 ciklus (in ne 3 ali več, kakor nekateri pišejo) in potem spet :sloncek:, prav tako mi je rekel na abraziji primarij - 1 mesec. natja
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 11:37:48
|
|
|
|
natja_
|
Jančika, želim ti uspešno zanositev in seveda tudi donositev.... Prav tako tudi ostalim... natja:rozica:
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 12:22:00
|
|
|
|
dadica
|
v devetem tednu sem imela odmrtje ploda,9.marca sem bila na čiščenju in potem sem počakala en ciklus in naseldnje M več ni bilo,sedaj sem na začetku 17.t in zaenkrat vse lepo kaže.tako da držim pesti za vse vas! lp dadica
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 12:22:59
|
|
|
|
TiaSara
|
Meni so rekli, da bom morala čakati 3-4 mesecev. Ampak se mi zdi, da to rečejo kar vsem. Jaz imam čez en teden pregled pri mojem G, pa upam, da mi bo dal že prej zeleno luč. Imam nekaj upanja, ker mi je že, ko mi je napisal napotnico za urgenco, naročil, naj tifol kar jem. Sicer pa sem se jaz odločila, da bom izkoristila ta čas čakanja kar najbolje. Tako si sedaj privoščam vse, kar potem ne bom smela. Tako sedaj pijem koktejle, jem sladoled in pršut, čistim mačja stranišča:)-... Upam, da nam bo vsem čim hitreje minilo, pa da bomo znale uživate tako sedaj, kot potem... Lep dan vsem Tia
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 12:25:15
|
|
|
|
TiaSara
|
Dadica, prosim povej kaj pomeni en ciklus - eno :hudicek: ali dve? Sicer pa vse čestitke in lepo nosečnost ti želim. Pa hvala za optimistične novice.
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 12:27:22
|
|
|
|
natja_
|
En ciklus - to je ena :hudicek:
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 12:29:31
|
|
|
|
TiaSara
|
Torej bi midva že lahko začela spet... Ste me prav v dobro voljo spravile, punce. Hvala vam.
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 12:33:54
|
|
|
|
dadica
|
ja ena sma M je bila vmes me veseli če lahko komu polepšam dan!
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 12:35:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Tudi midva sva po prvem splavu počakala en ciklus (moj G je rekel, da nima smisla čakati več) in sem takoj v drugem zanosila. Po drugem ss pa mi je zavoljo psihe svetoval tri cikluse. Saj ima prav - prvič sem komaj čakala, da greva v akcijo, zdaj pa še vedno nisem čisto pripravljena. Še vedno pa srečaš take G iz kamene dobe - moja prijatejica je imela pred mesecem v 11. tednu dni abrazijo zaradi odmrtja ploda in ji je človek na GK v LJ zabičal, da naj ne poskuša prek kot v šestih mesecih:zmeden2:.
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 12:44:58
|
|
|
|
Nia30
|
Jančika, a na kak bolj konkreten pregled pa nisi šla zaradi ss? Moja prijateljica je imela prvo nosečnost čist normalno, nato pa zaporedoma dva splava. Ji ni dalo miru in se je dala vredu pregledat. Našli so ji čisto majceno pregrado v maternici. Prvič je pač bila sreča, drugič in tretjič se je pa jajčece ravno tam ugnezdilo. Pregrado si je dala odstranit, po 3 mesecih je spet poskusila in je ratalo. Lp
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 13:01:01
|
|
|
|
natja_
|
Bravo dadica.... :bravo: pa... čuvaj se natja
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 13:02:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Nazadnje me je G zelo podrobno pregledal (splavila sem dobesedno na njegovi mizi - ko sem zlezla gor, mi je nekaj padlo ven). Poleg vaginalnega UZ (dolgo je gledal) je pregledal še celo kartoteko za nazaj in rekel, da je z mano vse OK, da je to nesrečno naključje in če se bo zgodilo še enkrat, me bo poslal naprej. Pri Pušenjaku sem prebrala, da velja dogovor, da se po dveh ss še ne pošilja na razne preiskave. Zaenkrat jima zaupam.
|
|
|
|
Čakanje menstruacije.... 4.8.2005 13:18:38
|
|
|
|
TiaSara
|
Če bi meni kdo rekel, da moram čakati 6 mesecev, bi me čist podrl. Že teh 3-4 mesece se mi je zdelo kot neskončnost. Tako me sedaj zelo razveselijo novice o uspešnih nosečnostih tako kmalu po ss. Je pa žalostno ko slišiš za tiste, ki so šle kar dvakrat zapored čez to. Jančika, povsem verjamem, da te je potrlo, pa verjetno postanejo tudi strahovi večji. Držim :miska:, da vama bo kmalu ratalo in da bo šlo to pot do konca. Mislim pa, da bomo me, ki vemo, da otroci ne padajo kar z neba, znale bolj ceniti naše sončke, potem, ko jih bomo imele in bomo prav zato najboljše mame:). Lep pozdrav, Tia
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?