Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Nemogoče je mogoče - kovinotehna. (še zdaj uporabljava) NIč vam ne bo pomagalo, to je Jelovica. (tudi še vedno uporabljava). K vragu principi - Gorenjka (tudi ta pride dostikrat v poštev:). to sam lačan, to sam lačan, njam njam, njam, dobre su paštete, njam njam kvalitete. (paštete so bile pa ogabne). Kar se pa reklam za avto tiče, mi je bila všeč tista s šejkom in njegovim sinom: "Ampak oče, saj ima vse, kar imajo veliki!" "Ne bo šlo, sin, premajhen je". Od zdajšnjim mi je všeč slogan Lačen si ful drugačen - se je pa ne spomnim, samo mislim, da mi je bila všeč, vem, da sva se režala, da je to ful res . Pa tista za mleko, da naj nahranimo otroka v nas. men je tut všeč, sam so jo glupo prevedl in popolnoma ne-izkoristli Betty White ki igra v tej reklami (v originalu reče 'you're playing like betty white out there' al neki takega). Pa men je bla tut una všeč - vsi pomembni ljudje se vozijo na zadnjih sedežih... pa ena za scenica, k je pomahov z 'repkom' (=zadnjim brisalcem) ko je zapelju v garažo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|