|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča ali kaj
4.8.2005 8:12:10   
taja24
Lep pozdrav! Upam da bom tukaj našla svoj odgovor,ker ne vem,kaj mi je!Menstruacija mi zaostaja 4 dni, zadnjo sem imela 29.6., imam jo pa na 33 dni. Test nosečnosti je pokazal v torek zvečer negativno.Zanima pa me kaj naj bi to bilo-ko se uležem na hrbet začutim in otipam na desni strani trebuha, pri jajčnikih,oziroma v spodnjem desnem delu oteklinco. Nekaj je notri, pa ne vem kaj naj bi to bilo.Tudi stoje se to opazi.Trebuh imam napihnjen. Bolečin pa nobenih.Samo usakih tok časa me malo špikne v jajčniku.A je to mogoče izvenmaternična nosečnost,al kaj naj bi to bilo? Prosila bi za nasvet,ker sm zlo živčna.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   noseča ali kaj
4.8.2005 8:22:23   
Tayda
Pomiri se. Mislim, da če bi šlo za izvenmaternično, se še ne more videti - bi blo preveliko, sploh če ti M zamuja 4 dni....saj veš koliko časa preteče, preden se nosečnicam opazi trebušček.....vseeno pa bi na tvojem mestu šla do G.

lp

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   noseča ali kaj
4.8.2005 8:38:48   
tina104
Tudi jaz ti priporočam, da povprašaš G, boš vsaj pomirjena. Nosečnost to po mojem ne more biti, ker tako na začetku pa ja nič ne otipaš. Mogoče je napetost samo od tega, ker se pripravlja M.

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   noseča ali kaj
4.8.2005 12:49:41   
Fifa
ja, ta oteklinca bi znala bit skupek krvi, ki ga je treba dati ven, če sam ne bo šel. Obvezno se oglasi pri G. Nosečnost se ne vidi tako hitro.

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   noseča ali kaj
4.8.2005 13:19:34   
stuhica
taja, za zacetek je najbolje da najprej naredis test ali si sploh noseca ( no ja upam da ste delali na tem...:sloncek::sloncek::sloncek: )
ce bos ugotovila nosecnost ti priporocam da se oglasi pri G in zadevo preveri je pa tako da ti v 4 - 5 tednih nosečnosti še prezgodaj za ugotovitev ali je izvenmaternična lai normalna nosečnost. Jaz sem imela lani IMN in so bili znaki popolnoma isti normalni nosečnosti.
v glavnem najprej test potem pregled... pa tudi če bo test negativen se iz preventive raje odpravi h G!
lep pozdrav od stuhice

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   noseča ali kaj
4.8.2005 13:20:57   
stuhica
sorči nisem dobro prebrala da je test negativen ... pojdi h G bo najbolje....

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   noseča ali kaj
4.8.2005 16:59:59   
taja24
Hvala za odgovore,ker sm res mal panična že kaj je z mano. Jutri grem do ginek.pa vam javim kaj je z mano.Ker kaj takšnega še nikol nism mela,razn lani decembra, samo takrat je bil test pozitiven,otročka pa nism dočakala,ker se plod ni razvil, in semmorala na abrazijo.Žau! In upam,da sedaj ni spet kaj takega!Ravno tega me je strah!

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?