|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Parni sušilec
11.11.2010 9:30:02   
corfu
A ga katera ima, izkušnje?

http://www.electrolux.si/node37.aspx?categoryid=7205

Hvala

Uživaj življenje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Parni sušilec
18.11.2010 14:22:31   
KIKI****
Če takole speglano ven pride, poleg tega pa še suho (zelo hitro), potem je tole super stvarca.

Jaz imam sicer gorenje ampak niti pod točko razno ne pegla on user posted image

Najcenejšega sem našla tukaj (699,00 €)

http://www.zupanc-mizarstvo.si/default.asp?mid=sl&pid=modul_it&wid=248&detailID=831

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2010 14:25:53   
zmajaz
Jaz imam "navadni" Boschev sušilec in moram reči, da likam mogoče 5% zadev, ker perilo ni nič pomečkano - je pa res, da gledam, da vzamem perilo ven takoj, ko je suho - oz. tudi do največ uro pozneje je še v redu, ker ima sušilec funkcijo, da vsake toliko časa malo obrne perilo, da se ne bi zmečkalo.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2010 19:38:57   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz imam "navadni" Boschev sušilec in moram reči, da likam mogoče 5% zadev, ker perilo ni nič pomečkano - je pa res, da gledam, da vzamem perilo ven takoj, ko je suho - oz. tudi do največ uro pozneje je še v redu, ker ima sušilec funkcijo, da vsake toliko časa malo obrne perilo, da se ne bi zmečkalo.

Moj tud še obrača, sam jaz sem taka d ače je srajca mora bit speglana u nulo, kak bombažna majčka ni tko pomembna, kar je bolj elegantnega in ostrih linij pa mora bit z likalnikom popeglano, tole bi rada v živo vidla kaka srajca ven pride, pa bom mogoče kr o menjavi razmišljala če je res tako user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.