Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 10.11.2010 19:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Obstaja sploh večje veselje kot pa rešena življenja? Verjetno rojstvo otroka . Sta si pa občutka najbrž zelo blizu - ne vem, nisem bila še nikoli na tem. Nekje predpostavljam, da je veselje krasno in neopisno, verjetno zelo prvinsko. Hm, zanimivo vprašanje.
|
|
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 10.11.2010 20:25:38
|
|
|
|
Colt
|
I like it!
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 10.11.2010 20:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
U like what?
|
|
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 10.11.2010 22:16:06
|
|
|
|
špelin@
|
Kul. Prebrala na dušek. Kapo dol
|
|
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 10.11.2010 23:01:15
|
|
|
|
ronja
|
Verjetno rojstvo otroka user posted image . Iz jezika si mi vzela - razen če gre za rešeno življenje mojega otroka . Je pa res, da ima oboje skupni imenovalec. Problem je samo v tem, da se vse reševalne akcije ne končajo samo z rešenimi in včasih kdo umre... Takrat ni tistega veselja, čeprav so ljudje rešeni... Upam, da se vse vaše akcije končajo samo z rešenimi in bo samo veselje .
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 12.11.2010 16:53:39
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja ... Upam, da se vse vaše akcije končajo samo z rešenimi in bo samo veselje . Hvala lepa za pozitivne želje. Realnost je žal včasih drugačna.
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 13.11.2010 13:31:44
|
|
|
|
ronja
|
Ja, vem... Vsaj želim ti pa lahko nerealno, a ne?
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 16.11.2010 17:23:42
|
|
|
|
Colt
|
Po mojih podatkih imajo danes v Mojstrani, piloti iz Swiss air predavanje o pilotiranju helikopterjev med reševalno akcijo. Ti isti piloti so našega Humarja prvič potegnili iz Himalaje. G
|
|
RE: Čustvenoracionalni pogled pilota helikopt... 16.11.2010 19:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Problem je samo v tem, da se vse reševalne akcije ne končajo samo z rešenimi in včasih kdo umre... Takrat ni tistega veselja, čeprav so ljudje rešeni... . Žal, res žal.... je pa vseeno ena majhna tolažba za starše ali bližnje, ko srečajo te pilote, ker vejo, da so bili njihovi najbližji v dobrih rokah, da so dali vse od sebe. Tista slamica, ki se jo oprimeš, ko ti je nepredstavljivo hudo. In se mi zdi, vsaj kot sem jaz videla, da je tudi pilotom v tolažbo to, da so dali eno majhno tolažbo bližnjim, če temu sploh lahko tako rečem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?