|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge??
9.11.2010 14:31:53   
Kepica83
Živjo!
Ker ste ženske tu veliko bolj aktivne sem sem postavila vprašanje. Trenutno sem brzeposlena vednar prejemam porodniško. Z marcem mi preneha porodniška. Sedaj izpolnjujem obrazec za vrtec in nikjer ni navedeno vprašanje o dohodkih staršev. Prijateljica mi je nedavno nazaj rekla da pa je ona morala izpolnit o dohodkih. A so mi dali napačen obrazec? Za kdaj se štejejo dohodki? Ker jaz sem od februarja brezposelna... Katere dohodki se štejejo, a od lanskega leta? Se opravičujem če sem zemdeno pisala.

Hvala vsem.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brezposeljnost, vrtec, oddaja vloge??
9.11.2010 15:51:04   
benika
Kakšen obrazec za vrtec? A za vpis v vrtec? Tu ne rabiš nobenih dohodkov vpisat. Vpisuješ jih v vlogo za znižano plačilo vrtca.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2010 15:54:30   
katy83
Kepica, ne za vpis v vrtec ne rabiš dohodkov pisat. Na vlogi za znižano plačilo vrtca jih pišeš. To pa urejaš na svoji občini, vsaj meni je bilo zadnjič v vrtcu tak rečeno.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2010 15:55:02   
katy83
aja, je že Benika odgovorila. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2010 17:57:12   
Kepica83
Hvala babike!
A izpisek iz zemljiške knjige bom tudi mogla dat? Te papire dobim na občini?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2010 19:53:08   
Kepica83
Še nekaj me zanima... Na vlogo za znižanje vrtca je potrebno navesti družinske člane,..... med njimi poiše tudi sledeče:
    starši vlagatelja, zakonca ali zunajzakonskega partnerja, ki jih je vlagatelj dolžan preživljati v skladu s predpisi, ki urejajo družinska razmerja.
V rubriko »sorodstveno razmerje do vlagatelja« vpišite, v kakšnem
sorodstvenem razmerju je družinski član do vlagatelja, na primer:

•   žena, mož, sin, hči, vnuk, mati, oče.

Jaz sem se z preužitno pogodbo zavezala da bom skrbela in preživljala babico, katera mi je v zameno podarila hišo. A se to šteje kot je zgoraj navedeno ali ne?? Upam da se zmajaz javi user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2010 23:13:49   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Še nekaj me zanima... Na vlogo za znižanje vrtca je potrebno navesti družinske člane,..... med njimi poiše tudi sledeče:
    starši vlagatelja, zakonca ali zunajzakonskega partnerja, ki jih je vlagatelj dolžan preživljati v skladu s predpisi, ki urejajo družinska razmerja.
V rubriko »sorodstveno razmerje do vlagatelja« vpišite, v kakšnem
sorodstvenem razmerju je družinski član do vlagatelja, na primer:

•   žena, mož, sin, hči, vnuk, mati, oče.

Jaz sem se z preužitno pogodbo zavezala da bom skrbela in preživljala babico, katera mi je v zameno podarila hišo. A se to šteje kot je zgoraj navedeno ali ne?? Upam da se zmajaz javi user posted image

A je babica tvoj zakonec, zunajzakonski partner, otrok, staršuser posted image Ni, torej tega ne vpisuješ.

Kdaj pa gre tvoje dete v vrtec?

< Sporočilo je popravil benika -- 9.11.2010 23:16:24 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2010 7:30:25   
Kepica83
Ajajaj sem narobe razumela, sem mislila da naštevano, žena, oče, vnuk opisujejo vlagatelja. V tem primeru bi jaz bila vnukinja. Se opravičujem za pomoto. Marca gre v vrtec.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2010 8:12:21   
nananaja
Poglej, vlogo za znižano plačilo oddaš na občino najkasneje 14 dni pred vstopom v vrtec, torej če gre marca v vrtec (če imate že odločbo o sprejemu), potem to oddaš na začetku februarja, kvečjemu konec januarja.

Pri izpolnjevanju vloge znižanega plačila se ravnaš po navodilih, za vloge od novembra 2010 do novembra 2011 se štejejo dohodki leta 2009.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?