pupika
|
Punce mi je zelo hudo, da ste morale, dati to skoz. Meni so v 6 tednu ugotovili, da imam plod v desnem jajcevodu. Naj pa vam povem, da je meni CB pokazal pozitivno takoj že ob prvem dnevu zamude. V 5 tednu sem začela rahlo krvaveti in sem takoj priletela k G, tam mi je sestra ponovno naredila test in mi je rekla, da je negativen in da ni možno, da je meni test pokazal pozitivno, jaz sem jo prepričevala in je šla do G in ji povedala kako je z menoj. Na UZ se ni nič videlo, le odebljena sluznica, krvni testi pa so pokazali pozitivno, potem sem začela jest dabroston, ker je g najprej mislila, da mi grozi splav. Čez tri dni me je ponovno poslala na krvni test in hormoni so upadali, me je pa poslala še za vsak slučaj v bolnicoo na pregled, kjer so po kakih dveh dneh ugotovili, da imam izvenmaternično, ker so mi hormoni začeli zopet naraščati. Nekih hudih bolečin jaz nisem imela, le špikanje tu pa tam in ko sem hodila malo bolečin, v bolnici so mi še pregledali celotno krvno sliko, ker sem dobila zdravilo mislim da Metroxat s katerim ubijejo plod, potem pa se samo sčisti. No hvala bogu se je pri meni srečno končalo in se mi je samo sčistilo. Kako pa to, da so vas kar takoj dali na operacijo, meni so rekli, če bo prva inekcija neuspešna mi bodo dali še eno, če bo pa druga neuspešna, pa bom morala it na operacijo, kjer bi mi vzeli desni jajcevod, kjer se je nahajal plod. Želim vam vsem eno lepo in zdravo pikico. Punce tudi nas bo obiskalo sonce in nam posijalo skozi okno.Le obupad ne. Za vse vas:rozica::rozica::rozica:
|