Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dabroston oz. duphaston 6.11.2010 17:48:33
|
|
|
|
krisv
|
Pozdravljene! Imam eno vprašanje, in upam da se vam ne bo zdelo neumno. Od G sem dobila recept za Dabroston, in juhu, pri nas se ga ne da dobil, in prav tako ne na Hrvaškem, kamor so me poslali. V glavnem, prek vez sem na recept Dabroston dobila tablete Duphaston. Le-te vsebujejo enako količino dydrogesterona, torej 10mg. G mi je rekel, naj vzamem dve na dan, v lekarni nisem dobila nobenih navodil, kako jih naj jemljem, ker jih tudi sama nisem šla iskat. In sledi moje vprašanje: Kaj pomeni dve na dan? Ena na dvanajst ur ali dve na enkrat? Prosim za pomoč in hvala vsem.
|
|
|
|
RE: dabroston oz. duphaston 7.11.2010 7:04:37
|
|
|
|
lana38
|
2 na dan pomeni ena zjutraj ena zvečer, lahko točno na 12 ur, ni pa nujno, ker ni AB. LP
|
|
RE: dabroston oz. duphaston 7.11.2010 13:54:47
|
|
|
|
krisv
|
Hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?