|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenček nima trdnega spanca
5.11.2010 23:54:15   
alli
Moj sin je star 2 meseca in zadnji mesec se nama dogaja naslednje...Čez dan mi zaspi samo za 5-20min in se že prebudi (sicer vidno zaspan).ko ga vzamem in pestvam naprej zopet zaspi,ampak oddrema največ spet 10min.in to bi se lahko ponavljalo cel dan.user posted image naj povem še da ga moram nosit ali dojit pol ure da sploh zaspi.moja hrebtenica je res že prav boga,ker v sedečem položaju doživim samo jok s strani mojega fantka.tako se skoraj cel dan samo nosimo in v globok spanec pade najhitreje ob polnoči,ta traje do približno 4-5ih in potem spi dalje tudi do 8-10ih.takrat pa se zopet začne akcija...vem da bi rad spal ker kaže očitne znake zehanja,odsotnost..tako da mi ni jasno kaj se dogaja z dnevnim spancem...user posted image probala sem ga tudi povijati da bi se počutil kot v maternici pa se je spanec podaljšal le za 10min.če ima katera kakšen nasvet ali je doživela podobno bi bila zelo vesela odgovora..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dojenček nima trdnega spanca
6.11.2010 0:42:39   
*miska.mcc*
imam 3.
ponoci so spali vsi trije kot dojencki.(kak neprimeren izrazuser posted image )
cez dan pa 2 do 3x po 15 minut.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu alli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2010 7:01:01   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

imam 3.
ponoci so spali vsi trije kot dojencki.(kak neprimeren izrazuser posted image )
cez dan pa 2 do 3x po 15 minut.

mi enako. ponoči kar v redu, zbudila se je samo za jest, čez dan pa takorekoč nič. Jaz sem vzela pot pod noge, tako da sva bili skoraj cel dan zunaj. Je dobro tudi za živce.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2010 8:39:41   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: miapia
Jaz sem vzela pot pod noge, tako da sva bili skoraj cel dan zunaj. Je dobro tudi za živce.

Se strinjam. Veliko bit zunaj. Naš je veliko dnevnih spancev oddremal zunaj na terasi, pred njivo, na travniku, u gmajniuser posted image Pa še jest sm lahko kej postorila zunajuser posted image . Koristno za obauser posted image
Probej, tut če ni več ful toplo, mraz jim ne škodujeuser posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2010 11:01:51   
Katy78
Prvi mesec ali dva je samo jedel in spal potem pa se je začelo tako kot pri tebi - podnevi sploh ni hotel spati, razen v naročju pa še to po 15-20 minut. Bil je vidno zaspan ampak zaspati pa bognedaj, kot da bi se bal, da bo kaj zamudil. user posted image  Ali pa je v naročju spal in vsake toliko časa malo odprl oko kot da boi hotel prečekirat, če je še pri meni v naročju. user posted image   Tako da sem ga veliko prenosila, velikokrat sem se tudi skupaj z njim ulegla, ker sam v posteljici ni hotel spati, pa zunaj sva bila veliko, ker v vozičku je pa zaspal in sem ga potem v košari velikokrat samo na posteljo prestavila in je spal tudi po 2 uri ali več. Potem se pa je čez mesec ali dva nehalo in je ujel ritem ter podnevi lepo spal.

Z nočnim spanjem nismo pa nikoli imeli težav, že okoli 3. ali 4. meseca je ponoči prespal po 6 ur v kosu. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 6.11.2010 11:02:39 >

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2010 17:36:13   
alli
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Prvi mesec ali dva je samo jedel in spal potem pa se je začelo tako kot pri tebi - podnevi sploh ni hotel spati, razen v naročju pa še to po 15-20 minut. Bil je vidno zaspan ampak zaspati pa bognedaj, kot da bi se bal, da bo kaj zamudil. user posted image  Ali pa je v naročju spal in vsake toliko časa malo odprl oko kot da boi hotel prečekirat, če je še pri meni v naročju. user posted image   Tako da sem ga veliko prenosila, velikokrat sem se tudi skupaj z njim ulegla, ker sam v posteljici ni hotel spati, pa zunaj sva bila veliko, ker v vozičku je pa zaspal in sem ga potem v košari velikokrat samo na posteljo prestavila in je spal tudi po 2 uri ali več. Potem se pa je čez mesec ali dva nehalo in je ujel ritem ter podnevi lepo spal.

Z nočnim spanjem nismo pa nikoli imeli težav, že okoli 3. ali 4. meseca je ponoči prespal po 6 ur v kosu. user posted image

evo točno to..saj če bi videla da pač ne potrebuje toliko spanca nimaš kaj..a ko je očitno da je zaspan pa se kar prebuja kot da preverja če je mamica v bližini user posted image res zoprna reč..ne bi rekla da sem ga pri komu že pustila čez dan da me ni bilo tako pa...user posted image ah nisem pametna...no vsaj vem da nisem edina ki to doživlja user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2010 19:35:32   
nusi
tudi naš noče zaspati čez dan za dlje kot 20 minut, včasih celo pol ure, izjemoma v vseh 5 mesecih je enkrat (mogoče dvakrat) od tega zaspal doma za 1 uro, drugače pa takole dremucka samo na sprehodih. Čez noč pa lepo spi, razen trenutno imamo malo motenj zaradi zob user posted image

(odgovor članu alli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2010 19:43:35   
alli
In kaj potem počnete z dojenčkom ko je skos buden?ker moj je siten od utrujenosti in ga lahko samo nosim cele dneve...bom počasi pri 21-ih rabla že kosmodisk user posted image user posted image   ker moj 2 mesečnik ima skoraj 7kg..

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2010 20:27:52   
nusi
jaz sem večino dneva zunaj. Vmes greva malo domov, da pojem kosilo, kadar je spočit ni problem, ko postane utrujen greva spet ven ali ga poskušam uspavati (kadar ne moreva ven) - podoj, zatemnim sobo, ga odložim v posteljo, dam dudo... te pa razumem, ker kadar sva notri pa da je siten res hrbet trpi in roke user posted image

(odgovor članu alli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2010 21:21:47   
marjetica8
dokler ti ponoči spi, bodi vesela in se ne pritožujuser posted image  Naš je pri dveh mesecih čez dan spal 2krat po 20minut - pol ure, ponoči pa se je zbujal na 15 minutuser posted image

< Sporočilo je popravil marjetica8 -- 6.11.2010 21:23:15 >

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2010 21:53:55   
anckabancka
Pri nas pa je tole "spanje na obroke" trajalo do nekje drugega meseca, potem pa je začel lepo spat - po več ur skupaj podnevi pa po 5-6 ur skupaj ponoči. S tem, da zdaj pri 3,5 mesecih zaspi okrog 19 ure zvečer (ali prej -lahko tudi ob 17h, 18h) in spi do jutra. Vmes se doji ene 3x. user posted image Potem pa gre po 2 urah ali prej spet spat in spi 2-3 urce... Velikokrat dopoldan kar skupaj prespiva...

Skratka, začel je veliko več spat, kot pa je spal prva dva meseca. Jaz se pa ne pritožujem user posted image

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 6.11.2010 21:54:30 >

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.11.2010 8:24:59   
alli
No danes mi je prvič v kosu odspal od 00.30 do 6.30. user posted image čez dan pa greva ven,samo tudi v vozičku ni najbolj miren in ne zaspi vsakič.pa v bloku živiva in nimava varijante da bi bila čez cel dan zunaj brezskrbno.ma saj upam da je to bolj obdobje..da ga bo zagrabilo zimsko spanje user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?