Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.11.2010 18:57:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: High Trek - "Buggy Board" 5.11.2010 21:30:53
|
|
|
|
lenca1
|
Tudi jaz imam izkušnjo z BC prodajalkami, ko so me prepričevale, da na mutsy-ja (3-rider) ne paše gor bugyboard in da imajo za mutsy vozičke posebne rolke, ki so prav za te vozičke. No je pa res, da našga vozička ni bilo na seznamu vozičkov, ki so kompatibilni z BB, vendar gor vseeno paše. Tu je drugače seznam vseh vozičkov na ketere paše BB -ja pa kot vidim HT tudi ni na seznamu, ampak ti je že itak metulj odgovorila, da paše gor: http://www.buggyboard.info/category.php
< Sporočilo je popravil lenca1 -- 5.11.2010 21:33:02 >
|
|
|
|
RE: High Trek - "Buggy Board" 13.12.2010 12:55:14
|
|
|
|
Roberta69
|
Metulj333, ker se ni hotel vozit gor, najbrž namontiranega nimate oz. je to že itak pase, ne ... jaz sem ga v soboto kupila, pa mi je ena druga prodajalka rekla, da se kao da, da so že probali (vzela sem ta star model, ker ima bolj primerne objemke), ampak jaz ga nisem znala kul namontirat in nikakor mi ne uspe zategnit objemk, kot drugo bo pa malega najbrž ročaj motil (sicer nisem mogla ne vem kako sprobat, ker je naslednjo sekundo zdrvel dol - lahko da mu sploh ne bi bilo kul, ampak tako bi imeli vsaj backup varianto (čeprav ni glih poceni ). In zdaj sploh ne vem, kaj naj . A ima kdo aktualno namoniran buggy board na High Treku?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2010 14:01:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2010 14:20:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: High Trek - "Buggy Board" 14.12.2010 16:40:25
|
|
|
|
Roberta69
|
O, ful hvala za slikico, ampak kot vidim, so adpterji sedaj drugačni in se mi zdi skoraj nemogoče, da bi board uspešno namontirala gor. A vi ste ga prodali, ne? Se pravi je to model, ki so ga prodajali leta 2009, da vem, kaj naj iščem?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2010 16:47:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2010 17:57:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2010 14:27:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?