Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Copatki na ježka ali z zaponko? 3.8.2005 18:58:32
|
|
|
|
lex
|
Iz lastnih izkušenj ti povem, da so taki na zaponko najboljši. Ježka namreč nonstop vlačijo in se sezuvajo, vezalke pa so itak zakon za igranje. Jaz bom mojemu kupla take na zaponko, ker jih ne more odpret in ostanejo na nogah.
|
|
|
|
Copatki na ježka ali z zaponko? 3.8.2005 21:41:08
|
|
|
|
m jana
|
Jaz sem ze sprobala vse! In vsi so ostali sezuti!!! Najraje kupim copatke na vezalke in jih dvakrat zavezem! Tako ostanejo se najdlje na nogah!
|
|
|
|
Copatki na ježka ali z zaponko? 3.8.2005 22:27:31
|
|
|
|
Seven*
|
VEZALKE!! Edino taksni se obnesejo!
|
|
|
|
Copatki na ježka ali z zaponko? 4.8.2005 11:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš odpre vse čevlje na ježka. Copatki na zadrgo so ostali na nogici brez problemov, sploh ni pogruntal, da je zadrga gor. Zdaj je dobil nove - na vezalke. Upam, da bo res tako, kot je napisala Seven, da se bodo odnesli, ker ima David res rad stvari, ki migajo...
|
|
|
|
Copatki na ježka ali z zaponko? 4.8.2005 12:58:17
|
|
|
|
Seven*
|
Skutica, mi dvakrat zavozlamo, pa je..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?