Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nevarna okolica in privat varstvo 5.11.2010 8:17:45
|
|
|
|
polho3006
|
Pozdravljene! Moram dati ven iz sebe to kar me muči in mogoče mi kdo pomaga še s kakšnim svojim mnenjem predlogom. Moj mali princ je star 10,5mes., ker zanj nisva dobila vrtca, sva si poiskala privat varstvo, kar je v naših krajih skoraj tako kot da greš iskat iglo v kpico sena. Imel sva srečo in našla res super žensko abrahamovih let ki bo malega pazila pet ur na dan za 150eur/mes. Z malim sta se tudi neverjetno ujela, tako da do sedaj vse super in prav. Me pa kar stisne ko pomislim...hiša kjer živijio je novogradnja, ki še ni dokončana, tako da je pred vhodom v hišo ploščad, ki pa ni ograjena. In prav GROZA me je ker vem kako so otroci nepredviljivi, hitri...in...kdorkoli bi padel tam dol, ni popravnega izpita, ker je višina med 3 in 4m. Sem o tem že govorila z možem, ampak...pravi da...sem včeraj to omenila tudi varuški in je rekla da bo pazila nanj bolj kot da je njen. VEM, ampak...midva z možem sva bila oba v spalnici zraven njega, pa je kljub temu padel iz postelje, tako da...pri otroku mora biti vse 100% pa se še vendno lahko kaj zgodi. Ne vem kaj naredim. Bom še tečnarila naj naredijo tisto ograjo, drugače...bom sama ogradila z nekaj deskami .
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.11.2010 11:07:35 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?