Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 18:19:22
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor A je vreden ocene 9,1 po ImdB-ju?...ma jz bi mu dala 10! Moram ga pa še enkrat pogledat, da vidim, če se "stvari" klapajo, ker je to en takih filmov, ko je treba fajn možgančke zraven napenjat, da slediš...(alpa sem bla le preveč utrujena...) Kakšen se je zdel vam (tistim, ki ste ga gledale)? Če ga pa še niste, ga pa priporočam je, absolutno. in 2. ogleda tut. men je bil ful všeč.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 18:21:17
|
|
|
|
ZARA
|
Kdo je že gljavna vloga?
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 18:32:18
|
|
|
|
Felicita
|
DiCaprio
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 18:49:06
|
|
|
|
ZARA
|
U, saj res. On je fajn za slinit malo. Pa igra tudi v redu.
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 18:56:54
|
|
|
|
Klemy82
|
Ja, res zakon film! Pa lahko rečem, da je to dejansko prvi film, kjer mi je celo DiCaprio všeč.
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 19:01:58
|
|
|
|
baguSka
|
Super film, zanimiva zgodba, kul igralci in se boljsi prizori. :)
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 19:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole v kinu igra?
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 19:08:34
|
|
|
|
baguSka
|
Je igral, ne vem pa ce se vedno igra... hm. Definitivno pa JA, je vreden te ocene..
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 19:21:25
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 Ja, res zakon film! Pa lahko rečem, da je to dejansko prvi film, kjer mi je celo DiCaprio všeč. Men se je s titanikom tko zameru da ga leta nisem prebavljala... zdej zadnje čase ma pa res dobre filme, tut Shutter island je super
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 19:28:10
|
|
|
|
baguSka
|
U ta je tud kul ja. :) Skor tok fajn kot Inception.
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 19:29:41
|
|
|
|
baguSka
|
Pa men on vizualno ni nikol potegnu... mi je pa fajn igralc. Tko kot mi je fajn v Titanicu igral, ampak tam je pac film bil osladen... on je mel tako vlogo, ampak igral je pa odlicno!
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 20:21:12
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Tole v kinu igra? Je bilo pred nekaj meseci - zdaj pa Kolosej zgleda spet vrti. Dobro, da ste me spomnili - morm it gledat, ker sem takrat potem zamudila.
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 22:25:11
|
|
|
|
mateyka
|
zanimiv koncept. sanje v sanjah in časovni delay. pa konec je men sploh fajn. fajn film boljši od Avatarja. a ste slišale da je Cameron ravno podpisal še za Avatar 2 in 3? benti Rambo in Rocky ter trend sequelov, ki sta jih začela..
|
|
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 4.11.2010 22:32:34
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ste slišale da je Cameron ravno podpisal še za Avatar 2 in 3?
|
|
RE: Inception - a je že ktera gledala? 6.11.2010 8:00:46
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Men se je s titanikom tko zameru da ga leta nisem prebavljala... zdej zadnje čase ma pa res dobre filme, tut Shutter island je super Jst sem ga komaj pogledala, mi je bil full težek film.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?