|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telefon
4.11.2010 9:13:50   
J.L.
kje najdem telefonsko za testiranja (alergije) na PK lj?

< Sporočilo je popravil J.L. -- 4.11.2010 9:14:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: telefon
4.11.2010 9:15:07   
ledenaa
Pokličeš tja in te vežejo

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2010 9:20:29   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Pokličeš tja in te vežejo

je ta na bohoričevi ulici ali vrazovi?
veš mogoče kakšna je čakalna doba?

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2010 9:21:30   
J.L.
šli bi pa na napotnico na pediatrično(vsaj upam, da jo dobimo).

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2010 9:41:37   
ledenaa
Čakaln dobe so odvisne,včasih mesec ,včasih pa več mesecev. Ja,na bohoričevi so sedaj. Sem ti mislila št. kopirat,pa ko sem iskala po netu sem en virus fasala,ko sem hotela odpreti njihovo stran user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2010 9:58:58   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Čakaln dobe so odvisne,včasih mesec ,včasih pa več mesecev. Ja,na bohoričevi so sedaj. Sem ti mislila št. kopirat,pa ko sem iskala po netu sem en virus fasala,ko sem hotela odpreti njihovo stran user posted image

št že mam, sem pa tudi jaz okužena z virosi. celih 19kom, še trojanc ne manjkauser posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2010 10:00:30   
barni
Pokliči na telefon 01 522 92 46. Tam ti bo odzivnik povedal, kaj moraš narediti. Običajno pošlješ napotnico na njihov naslov in potem po pošti dobiš datum.

Mi smo ravno te dni prestavili kontrolni pregled zaradi bolezni in je naslednji prosti datum šele februarja 2011.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2010 10:06:28   
J.L.
uf to je kar dolga doba, če ste se samo prenaročili, kako bomo še mi čakali, ki smo prvič. user posted image pri nas se gre za testrirat na zdravila. user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2010 13:22:11   
mini86
ej a to se gre k pulmologu..ker to sm šla js ker so mi iz orl-ja dal napotnco klele na zaloško v dvorec sela..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2010 19:12:52   
Najaa
Če morate it h alergologu, pojdite raje h zasebnemu, ena zdravnica v Dravljah je. Pa ima koncesijo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2010 20:16:43   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ej a to se gre k pulmologu..ker to sm šla js ker so mi iz orl-ja dal napotnco klele na zaloško v dvorec sela..

Alergija-----> ALERGOLOG

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2010 20:50:48   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Alergija-----> ALERGOLOG

lej če ne veš raj ne piš..pulmolog tud testira alergije..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2010 21:13:45   
Felicita
jest sem bla pred kratkim (kak mesec nazaj) pri pulmologinji na Eipprovi v trnovem... men je nardila test z metaholinom in splošni prick alergijski test (torej benika...). je pa zlo ok, specializirana je pa za otroško pulmologijo in ma koncesijo. lahko pokličeš pa vprašaš če delajo tut teste za alergijo na zdravila. tulifon: 01 28 35 295 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?