Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: škripanje vrat - hladilnik 2.11.2010 21:30:55
|
|
|
|
m_o_i
|
ponovno namazat
|
|
RE: škripanje vrat - hladilnik 2.11.2010 21:35:12
|
|
|
|
Freya88
|
Ne ga odpirat.. ne bo skripalo, pa se hujsali boste:D hecam se... mogoce pa niste dovolj namazali? s cim pa mazete?
|
|
|
|
RE: škripanje vrat - hladilnik 2.11.2010 21:41:27
|
|
|
|
petra2a
|
Mah ne vem, z neko mastjo. Je bilo ful dobr, ko smo razstavili, namazali ZDAJ pa spet tole. ČE GA NE BOM DANES, GA BOM PA JUTRI IZ 5 ŠTUKA dol zabrisala. vam povem, Že par dni se samo glede pre.... hladilnika kregavA. Mi je prepovedal karkoli čarat sama, ker sem talent cel WD40 našpricat, pa da vidmo, samo baje ne smem. Sem mu vse papirje naštimala, pa bo jutri poklical v Gorenje...aja, ša to - 12 sept, je garancioja potekla. Toliko o meni in mojem hladilniku. P*****
|
|
|
|
RE: škripanje vrat - hladilnik 2.11.2010 21:43:29
|
|
|
|
Freya88
|
Men je moj prinesel s sihta eno mast za kamione al kaj js vem kaj... in je super... nisem mazala nicesar ze ziher par let:) je pa mozno tudi da imas prevec nalozena vrata in pride zaradi tega do vecjega trenja? long shot... poskusis pa lahko:)
|
|
|
|
RE: škripanje vrat - hladilnik 3.11.2010 8:05:26
|
|
|
|
petra2a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 Men je moj prinesel s sihta eno mast za kamione al kaj js vem kaj... in je super... nisem mazala nicesar ze ziher par let:) je pa mozno tudi da imas prevec nalozena vrata in pride zaradi tega do vecjega trenja? long shot... poskusis pa lahko:) Samo liter mleka imam na vratih, pa eno pašteto . Ne vem. res ne vem
|
|
|
|
RE: škripanje vrat - hladilnik 3.11.2010 8:16:52
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra2a Mah ne vem, z neko mastjo. Je bilo ful dobr, ko smo razstavili, namazali ZDAJ pa spet tole. ČE GA NE BOM DANES, GA BOM PA JUTRI IZ 5 ŠTUKA dol zabrisala. vam povem, Že par dni se samo glede pre.... hladilnika kregavA. Mi je prepovedal karkoli čarat sama, ker sem talent cel WD40 našpricat, pa da vidmo, samo baje ne smem. Sem mu vse papirje naštimala, pa bo jutri poklical v Gorenje...aja, ša to - 12 sept, je garancioja potekla. Toliko o meni in mojem hladilniku. P***** Zakaj pa se ne sme, jaz bi tudi to . In najbrž bom, nam tudi škripajo. Čeprav tako vsaj slišim, če mož gre ponoči v hladilnik
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?