|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 7:01:26   
Zogca
V soboto je sinek začel bruhati user posted image in je bruhal tja od 13-17 ure, pa potem še enkrat ob 4 zjutraj. Drugače je do sedaj zelo rad jedel GH, v soboto (to razumem) in včeraj pa mi zavrača vso GH in se zato samo dojiva (tega na zavrača). Poleg tega zelo malo spije (tudi bolj kot ne je na dojenju)...ne vem - a je že imela katera tako situacijo? Da so otroci bo kakšnem takem obolenju zavračali GH in se samo dojili? Pa je bilo vse v redu, so potem spet sprejeli GH ali ste odšle takoj k zdravniku?? Mislim, da je šlo za neki 1-dnevni virus, saj smo vsi v družini podlegli...

Strah me je za malega sončka, da ne bi bilo kaj hujšega...zato me zanimajo vaše izkušnje...saj če mi ne bo boljši, bomo popoldne odšli k dr.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 7:23:24   
Trcosava
Prej nekih mesec dni je tudi ta naša mala bruhala, in ni hotla jest gh, ampak samo taj dan. Jutri je pa jedla brez problema. Čez neki teden pa je začela redko kakat. To še traje,danes pa gremona kontrolo. Ena zdravnica je rekla da ima noro virus. Čeprav to nima mnogo veze z tvojim ptoblemom, sem ti hotla opozrit na ta drugi problem če se pojavi. NE vem še ali ima nekake veze ali ne. Nismo dojeni, na AM smo. Takrat je zelo malo spala in se budila po noči

Upam da bo vredi vaš sončekuser posted image

(odgovor članu Zogca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 7:30:37   
Zogca
Noro virus - prvič slišim, sm še čisto neizkušena na tem področju:)! Ma sj mislim, da se bomo tudi mi šli raje pokazat, nikoli ne veš..pa ti mali revčki vse tok težje prenašajo:(! Strah me je predvsem dehidracije...:(!

O boga vaša sončica, tudi jaz vam želim, da bo vaša deklica vredu!!

(odgovor članu Trcosava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 7:43:05   
Trcosava
Kolk sam prebrala gre za želodčni virus, takrat ko je bruhala nisem niti pomislil da bi blo kaj narobe. Zdaj se pa vprašjem ali ma ali ne veze. Kjer je želodec - logično je da bruha. Nisem te hotla prestrašit, sama ne spadam pod ''''paničare'''' samo eto,da boš pozorna če bo kaj sledilo.
Drugač pa je zdaj vesela, lepo je, spi po noči. To kjer ti mal manj spi, lahko so zobki? Ali so mu dlesni beli? Mala od moje prijateljice je par dni zavrračala GH kjer joj je zobek rastao in je toliko bolela žlica da je jedla samo na flašku.
Kjer ne morejo govorit - lahko samo mislimo kaj jim je
Se bo boljše user posted image

Glede dehidratacije, ali pije vodo? čaj? karkoli na flaško?


< Sporočilo je popravil Trcosava -- 2.11.2010 7:44:31 >

(odgovor članu Zogca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 7:47:27   
mateyka
če ti pije mleko je ok. GH pa bo že prišla spet na vrsto, ko se bo bolje počutil. ponavadi je tako, da bolezni na splošno zmanjšajo apetit. če dobi neko tekočino je pa po moje ok, še posebej, če je vseeno živahen in nima vročine.
lahko pa greste k zdravniku, če misliš, da je potrebno in se boš bolje počutila. lahko tudi samo pokličeš - boš videla.
vso srečo pri okrevanju user posted image

(odgovor članu Zogca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 7:47:35   
Zogca
:) - saj sam še malo, pa jih ne bomo mogli ustavit, tolko bojo meli za povedat!:) Ja, tudi jaz ne sodim med paničare, sam nisem ga vajena tacga...k je skoz nasmejan in dobrovoljen:)! Uf - sj kaj nas vse še čaka...drugače pa ne - niso zobki, tisto ga niti ne moti tako (jih ima že osem, pa ni blo nič posebnega - normalno jedel, spal in se počutil:))! Bo boljše, bo user posted image


(odgovor članu Zogca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 7:50:21   
Zogca
Mleko pije ja! Joža mu je še vedno zakon:))! Vsaj to:) - vročine pa tudi nima, malo bolj je utrujen, sam še vedno zmore na obraz narisati svoj velik nasmeh:))!

Hvala - upam, da bo hitro bolje!


(odgovor članu Zogca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 8:57:01   
mateyka
meni se zdi da je ok. user posted image dokler pije mleko je ok user posted image
je pa vedno tako, da ko zbolijo, se mal ukakamo in smilijo se nam u iber in smo mal živčne user posted image samo držat se je treba osnovnih pravil pa ni panike. met na check up-u nekaj stvari: vročina, driska, živahnost in bruhanje/ješčnost (tudi tekočina spada sem). in če traja več kot tri dni - itak zdravnik.

če mu gre na bolje, je pa lepo slišat user posted image lepo se cajtajte user posted image

(odgovor članu Zogca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 10:52:03   
janapan
Ne sekiraj se viroza pač...takih bo še veliko. verjamem,da te je strah in te bo vedno....se boš pa morala pri otrocih takih stvari navadit. če bruha ni nič takega, če se doji je to popolnoma ok. Hrano zavrača pač ker ga boli želodček....tio je naravni obrambni sistem da ne obremenjuje želodca nekaj časa, da se pozdravi. k zdravniku ga pelji če se par dni bruhanje ne umiri oziroma, če bo začel zavračati dojenje in tekočino al pa če bo imel dalj trajajočo vročino. 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 11:12:59   
eva1
eh ne sekiraj se dokler pije je vse ok, kolker razumem bruha in driska ne več, tko da bo že..ko se bo čist ok počutil bo že začel jest!
Moj malček je na morju 1 teden bruhal(star 8.5 m), par dni viroza, potem pa je bruhal po vsaki GH če je preveč pojedel(več kot 1 dcl), tko da sem mu res dajala večkrat na dan po par žličk(jedel je pa itak sam skutke, druga je zavračal), pa dojil se je...če je spil ali pojedel malo preveč je spet šlo vse ven...1 teden je živel od joške, čaja in nekaj skutk...sej bo...da pa je utrujen  je pa logično...sej se bo pobral v parih dnevih in spet začel pit in jest kot do sedaj..



< Sporočilo je popravil eva1 -- 2.11.2010 11:14:13 >

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: 9m bruhal, zavračanje GH - kako naprej?
2.11.2010 13:16:57   
Zogca
Hvala punce:)! Ja, se je pač treba navadit na tovrstne skrbi, ja:)! Sj je mali pogumni korenjak, tak da bo šlo:)! Ste me pa potolažle;)!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?