Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose... 5.8.2005 18:46:11
|
|
|
|
mihi78
|
pozdravljena, meni se plod tudi ni videl pa so čakali skoraj do 9. tedna in potem ugotovili, da gre za blighted ovum, se pravi ploda ni bilo. po drugi strani pa poznam primere, ko se je :duda: pokazal dokaj pozno, okoli 7., 8. tedna tako, da nikar prehitro ne obupaj :rozica::rozica::rozica::rozica: lp pa sporoči izid naslednjega pregleda. držim pesti, da bo vse OK!!! :muca:
|
|
|
|
Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose... 5.8.2005 21:39:12
|
|
|
|
bskrle
|
Ja, ampak se je zmotila vštetju. ona je trdila,da sem noseča 7 t, bila sem pa dobre 4. Še enkrat sem šla na pregled in je bilo vse v redu. Med tem sem se 1 teden sekirala...
|
|
|
|
Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose... 6.8.2005 21:37:29
|
|
|
|
mihi78
|
me veseli, da je vse OK :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose... 10.8.2005 15:25:46
|
|
|
|
zalla
|
Pozdravljena!! Tudi meni se plod ni videl, tudi pri 9 tednu ne. Moj ginekolog me je dal na čiščenje, pa sem šla še po drugo mnenje, pa mi je tale tadrugi rekel, naj še počakam, nato sem pa imela čez nekaj dni ss!! Vse zgodbe pa se ne končajo tako žalostno. Poznam primere, ko so jih poslali na čiščenje, pa niso šle, pa so normalno donosile. Predlagam ti, da preden greš na čiščenje, če te bodo dali ( kar pa zelo radi in pogosto naredijo) greš še po drugo mnenje. Če boš pa začela krvavet pa brž v bolnico. Morda se še da kaj rešit!! V upanju, da bo vse v redu, ter da bosta spomladi že pestovala svojega :duda: te lepo pozdravljam!! Pa naj vaju :angel::angel::angel::angel::angel: spremljajo!! Zala
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTop ideje za nosečniške pustne maskeČe si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.