|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se kateri ni vedelo ploda po 7 tednu nose...
3.8.2005 12:08:59   
daya
Pozdravljene!

Zdajle se vračam s prvega pregleda pri gin. noseča sem 7 t 3 dni. Ploda se žal ni videlo, zato me je gin. naročila še v petek. Rekla je da je možno da je samo tako obrnjen da se ga ne vidi.

Jaz pa se bojim da se mi bo ponovila zgodba kot v prvi nosečnosti, ko ploda tudi ni bilo in sem morala na čiščenje. Vmes sem rodila punčko. Prosim vas za malo tolažbe, ker sem se nosečnosti zelo veselila, zdaj pa se bojim da bo spet tako kot prvič.

Hvala za vaše izkušnje oz. izkušnje vaših znank.

Lp,

Daya
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.8.2005 12:16:35   
mala važička
kako pa lahko G ve da si noseča 7t in 3dni če ploda ne vidi. A ni ponavadi ravno tako, da ti na podlagi velikosti ploda lahko pove koliko časa si že noseč.

lp

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
3.8.2005 12:28:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu daya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
3.8.2005 12:31:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu daya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2005 12:34:05   
daya
Ja saj pri meni se zelo dobro vidi vrečka velika pribl 2 cm ampak ploda pa ni bilo videti.

Hvala za vaše odgovore.

Daya

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2005 12:42:17   
jagoda
Pri moji sestrični zelo dolgo niso videli ploda. Glede na zadnjo m bi morala biti noseča že 9 tednov, pa ga še kr ni blo videt. Pol pa se je vse uredilo ij je zdaj vesela srečka:nosecka: Je pa res, da je imela zelo neredne menstruacije.

Ne obupaj!

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
3.8.2005 13:01:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu daya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2005 13:06:04   
Urša
Pri meni je bilo tako pa še krvavela sem zraven. O plodu ne duha ne sluha, samo vrečka. Sem na 2 dni hodila na kontrole na urgenco pa so mi rekli: "Gospa, če je otrok zaželjen, bomo še malo počakali, drugače pa na čiščenje." Tam nekje v 9.tednu glede na mojo M se je pokazal srček in zdaj bije že skoraj 6 mesecev v mojem bušiju.9nebesa
Želim ti vse dobro. Bodi optimistična! :rozica:

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2005 21:06:30   
gabie
Jaz sem imela isti primer, bila je samo vrečka, ploda pa ne. Dva zdravnika sta me non-stop pregledovala in rekla, da najbrž ne bo nič. No, kar naenkrat pa se je plod pokazal, samo veš da ne vem več točno kateri teden je bil. Sem pa imela zelo neredne menstruacije, sedaj sem v 20t.
želim ti, da se ti čimprej pkoaže.:sloncek:
lp,
Gaby

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......