|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuža
31.10.2010 18:37:25   
livia
Tamala je videla neko reklamo z enim kužkom, ki je skoraj kot živ. A kdo ve kako se mu reče in kje ga imajo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuža
31.10.2010 19:26:25   
blaža
mogoče je tak, ko ima zraven flaškico v tački? Pa pol cvili, pa sliši se kako pije, če mu flaško potisneš v gobček in pol zapre učke in spi?

V Pikapolonici sem jaz kupla našemu ta malemu, ki je nor na mačke, muco, enaka je kot kuža.

Aja cena s kartico je pa bla 19.99e

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2010 20:52:31   
kajajaka
mislim,da je videla tistega kosmatinčka na povodcu, ki hodi in laja. Pri živ žavu je bila reklama.
Imajo ga V Sparu, Leclercu in vseh otroških trgovinah najbrž tudi.
Ni pa poceni. Stane 30€. Naša ga ima in je nora nanj...

evo link
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-deklice/vivid-kosmatinCek-na-sprehodu/010405025123010403

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2010 20:55:58   
ledenaa
Uff dober nateg. TOliko plačaš za eno igračo,ki otroka nič ne nauči,pa še malo bogastvo daš za baterije user posted image user posted image

pri nas bi vkotu stal,ko bi se spraznile baterije user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2010 21:57:58   
marjetica8
naš ima živega mucka - sta najboljša prjatla in teh plišastih varjant na baterije sploh ne porajtauser posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2010 6:51:57   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Uff dober nateg. TOliko plačaš za eno igračo,ki otroka nič ne nauči,pa še malo bogastvo daš za baterije user posted image user posted image

pri nas bi vkotu stal,ko bi se spraznile baterije user posted image

ma ja sej v bistvu je res. imamo pa en kup dobrih igrač še od ta starejšega, nekaj pa moram tudi kupit ta malemu za dedka mraza, ko tako obožuje mačke.user posted image Vsako ki vidi na ulici dela: kje si muca, moja muca, pridi, pridi.user posted image

Da bi meli živo uotpade. Zunaj je ne morem met, notri pa uotpade zaradi dlak. Moje torte, bi ratale kosmateuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2010 11:14:32   
Splišni
Hm, neks em vidla eno reklamo za takega kužka, ki mu vržeš kost in ti jo prinese. Sam se ne spomnim, kje ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2010 19:30:53   
kajajaka
...naša ima tudi mucka (pravega, živega) in kup didaktičnih igrač, ki otroka tudi kaj naučijo... ampak če si pač želi tega kosmatinčka in ji ga lahko kupim... zakaj pa ne? Saj si jaz tudi kupim čevlje z vrtoglavo visoko peto, pa jih skoraj nikoli ne obujem... včasih rabimo kakšno stvar pač samo "za dušo" in ni nujno, da nas česa nauči ali da je uporabna user posted image  in to velja tako za otroke kot za odrasle.

Se pa strinjam, da je predrag !!! user posted image

blaža dlake pa tudi ta kosmatinček spušča - še bolj kot naš pravi maček user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2010 19:32:48   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

...naša ima tudi mucka (pravega, živega) in kup didaktičnih igrač, ki otroka tudi kaj naučijo... ampak če si pač želi tega kosmatinčka in ji ga lahko kupim... zakaj pa ne? Saj si jaz tudi kupim čevlje z vrtoglavo visoko peto, pa jih skoraj nikoli ne obujem... včasih rabimo kakšno stvar pač samo "za dušo" in ni nujno, da nas česa nauči ali da je uporabna user posted image  in to velja tako za otroke kot za odrasle.

Se pa strinjam, da je predrag !!! user posted image

blaža dlake pa tudi ta kosmatinček spušča - še bolj kot naš pravi maček user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kuža ja, ma uni mucki, ki sem jo jaz kupla pa ne.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
2.11.2010 14:11:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?