|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ven po bruhanju?
31.10.2010 15:03:33   
biga
Moj triletni sin je včeraj dvakrat bruhal in skoraj nič jedel. Tudi danes se slabo počuti, a (zaenkrat) ni več bruhal. Apetita ima več kot včeraj. Upam, da je šlo za enodnevno črevesno virozo, vseeno pa me zanima, kdaj gre lahko na zrak, če nima vročine, če ne bo več bruhal in driskal (le zjutraj je kakal tekoče), seveda, če bo izrazil željo, da bi šel ven. Če bo slaboten, bomo kar notri. Koliko časa mora pa miniti, da gre lahko v vrtec? Jutri so tako doma, gre v torek lahko, če ne bo več bruhal?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj ven po bruhanju?
31.10.2010 15:08:34   
ledenaa
Ko mine min. 24 ur

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2010 16:55:48   
kajajaka
ne kompliciraj in ne glej na uro... user posted image
Ko se ti bo zdelo, da je dovolj pri močeh in še posebej, če si on sam želi iti ven.- ja zakaj pa ne bi šel ven? Saj od svežega zraka mu pa res ne bo nič slabše.
Naša  (2 leti) je vsak dan zunaj, tudi ob vročini, če ta ne preseže 38. (saj ko preseže si pa tudi ona ne želi več ven ampak se samo v naročju stiska in drema).

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2010 17:11:38   
ledenaa
kajajaka vročina in bruhanje sta 2 različni stvari. meni ni nikoli na misel padlo,da ko otrok bruha da bi ga še ven peljala,pa če si je on to želel ali pa ne. . če otrok bruha nima zunaj kaj delai,naj gre rajši na balkon  na svež zrak

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2010 17:54:37   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

ne kompliciraj in ne glej na uro... user posted image
Ko se ti bo zdelo, da je dovolj pri močeh in še posebej, če si on sam želi iti ven.- ja zakaj pa ne bi šel ven? Saj od svežega zraka mu pa res ne bo nič slabše.
Naša  (2 leti) je vsak dan zunaj, tudi ob vročini, če ta ne preseže 38. (saj ko preseže si pa tudi ona ne želi več ven ampak se samo v naročju stiska in drema).

Mi z vročino nikoli ne hodimo naokrog. In meni to ni kompliciraje, ampak odgovorno onbašanje. Bolan otrok, kar otrok z vročino je, ne sodi ven.

Glede bruhanja in driskanja pa bi jaz sigurno počakala, da mineta vsaj dva dneva, preden gre otrok ven ali v vrtec, pa seveda odvisno od njegovega počutja.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
31.10.2010 18:12:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2010 21:18:39   
Lantea
Js mislim, da je pri bruhanju stvar predvsem v tem, da je otrok potem lahko izmučen, tako da naj rajši počiva. Če pa že, pa naj zunaj bolj miruje, le toliko, da se svežega zraka nadiha. Mislim pa, da ni to nič narobe. V vrtec? Vsaj en dan bi rekla, da naj bo dober, preden gre nazaj v vrtec. In spet bi rekla, da je zelo pomembno to, da je pri močeh. Ker bruhanje ali driska nas lahko zelo izmučita, v vrtcu pa otrok ne more kar nekje ležat in počivat v miru.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?