|
Mirena, nevzdržno packanje, glavoboli,...zdra... 31.10.2010 10:36:14
|
|
|
|
christiana21
|
Pozdravljene vse forum fanice . Na vas se obračam po nasvet, morda tolažbo, da se bo stvar uredila, po besede kaj naj še rečem ginekologu, da mi odstrani to reč, če se situacija ne bo umirila. Stvar je sledeča. Rodila sem maja 2009, dva meseca po porodu sem ginekologa vprašala kako je z Mireno, o njej mi je povedal vse najlepše in najboljše, ampak je rekel, da mi je ne bo vstavil, ker sem rodila s CR, predpisal mi je tabletke Cerazette, ki mi niso odgovarjale, packala sem, imela sem glavobole, libido je upadel na nula,...ampak sem rekla, da bom že zdržala do vstavitve Mirene. Končno je prišel 15.4.2010 čas, ko sem dobila Mireno, takrat se mi je zdelo vse super, fino, krasno. Menstruacije so sicer bile daljše, ampak sem se tolažila, da bo minilo, tudi za glavobole, ki trajajo tudi po dva tedna skupaj, sem upala, da bodo minili, da bolečin v medenici med ovulacijo in bolečine v jajčnikih med ovulacijo in menstruacijo ne omenjam, ajd, tudi tisto mala packanja sem še prenesla z mislijo, da bo boljše. Ampak ni minilo nič, samo stopnjuje se, zraven tega sem pa začela pred kakšnima 2. mesecema še prav ogabno packat. Mislim zakaj sploh imet zaščito, če niti sexat ne moreš, ker ti tam ven skozi nekaj curi, kaplja, maže,...? Na vložku med mazanjem ni nič, ga dam dol, spodnje hlače krvave, zamazane, bljak . Tele krvavitve izgledajo takole: 1.-12. MAJ 30. MAJ-9. JUNIJ 11. IN 12. JUNIJ 26. JUNIJ - 6. JULIJ 27. JULIJ - 5. AVGUST 7. AVGUST 9. AVGUST 24. AVGUST - 29. AVGUST 31. AVGUST 4. - 5. SEPTEMBER 23. SEPTEMBER- 3. OKTOBER 5. OKTOBER 17. - 18. OKTOBER 21. - 28. OKTOBER 30. OKTOBER, 31. OKTOBER (ja, spet packam in ne vem kako dolgo še bom.) Ginekologu sem pred skoraj mesecem dni še enkrat povedala za vse bolečine v trebuhu in medenici, daljše menstruacije, mazanje, glavobol, izcedek iz nožnice, napihovanje v trebuhu, večje izpadanje las,... pa je rekel samo: "veš, malo je pa treba potrpet". Kakšna ideja? Bo minilo, ima katera izkušnje s tem sra ? Kako naj ga prepričam to vzame ven? Otrok si pa res zaenkrat ne želim, tudi kondomom ne zaupam 100% (zdaj sva imela Mirena+kondom), tabletke mi tudi povzročajo packanje in glavobole...očitno kemija ni zame.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|