|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zlaganje v sušilni stroj
30.10.2010 23:12:22   
parga
Pred kratkim sem kupila sušilno stroj od Hooverja.
Zanima me ali stvari-obleke, ki jih poberem iz pralnega stroja poravnam in nato zložim v sušilca ali to ni potrebno? Namreč, sušilni stroj sem med drugim kupila tudi zato, da bi manj likala, pa vidim, da likam skoraj vse stvari (mogoče se tu pa tam najde kakšna obleka, ki jo po sušenju ni potrebno zlikati).

Prav tako sem opazila, da so se določene stvari malo skrčile? Je pri vseh sušilcih tako?
Zdi se mi, da sem kar drago plačala za ta stroj, sedaj pa z njim nisem ravno tako zelo zadovoljna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zlaganje v sušilni stroj
30.10.2010 23:17:37   
valerija77
jaz imam od boscha in sem zanj dala nekaj čez 600 eur pa tudi vseeno vse likam. res pa je da ne gledam kako dam notr ampak kr zdevam notr in dam sušit. Skrčijo se pa pri prvem sušenju skoraj vsa oblačila tudi kavbojke ne glede na firmo sušilca

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2010 23:20:42   
Onasiss
Jaz imam sicer velik atrij in tako sušim zunaj (pod streho). Sušilc uporabljam dejansko res zato, da mi ni potrebno likat. Ko so suhe jih poberem in jih dam v sušilca. Gledam da ni čist poln in jih samo "presušim" (dam program za 20 min). Ko me hot lover user posted image pokliče, vse cunje lepo zložim ven, jij pustim na sušilcu in jih pospravim naslednji dan. Seveda brez likanja.

Kakorkoli.... ne rabiš nič zlagat ko jih daš v sušilca in seveda tudi likat ne, če jih še tople zlošiš ven.

So what....

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2010 23:25:01   
žab*ca
Tudi jaz večina stvari likam in ja cujne se skrčijo.Zlagat nimaš kaj,saj se notri potem itak premetavajo.Ene pravijo,da perilo takoj zložijo,ko se posuši,Ne rečem,res ne pridejo tako zmečkane,kot pa če notri čakajo celo noč,vendar za moj okus še vedno preveč.
Hvala bogu rada likam,problem je le v času :)

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2010 23:29:46   
enea
jaz cunje, ko jih poberem iz pralnega stresem in potem dam v sušilni, in ja malo se skrčijo, jih pa skoraj nič več ne likam, HB ena potrata časa manj,..user posted image user posted image

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2010 11:08:46   
blaža
Ma če imaš oprano in dano na močno centrifugo, perilo, pol je treba malo strest( ne vem kako se naj izrazim), perilo, da ni kot kravi iz riti povlečeno. Pol ne pomaga, če ga daš tako zmeščano v sušilca, bo zmečkano. Če pa malo sklofaš, pa flikneš v sušilca, bo stoprocentno boljše.

Mi ne likamo pol stvari, ki so v sušilcu. Je pa spet fora v tem, da če takoj zložim robo, ki je bla v sušilcu, pol je ok, če pa čakam, da je par dni v sušilcu, ker se mi ni dalo takoj zložit, al pa nisem utegnila, pol je pa bistveno bolj zmečkano.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2010 11:44:12   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
Ma če imaš oprano in dano na močno centrifugo, perilo, pol je treba malo strest( ne vem kako se naj izrazim), perilo, da ni kot kravi iz riti povlečeno. Pol ne pomaga, če ga daš tako zmeščano v sušilca, bo zmečkano. Če pa malo sklofaš, pa flikneš v sušilca, bo stoprocentno boljše.

Se strinjam s temle - zlagat v sušilca nima smisla, vsekakor pa pomaga, če perilo malo "streseš" - jaz to sicer naredim večinma samo s kakimi hlačami, da niso čisto zavbite hlačnice. Pa obvezno je treba pobrati perilo ven TAKOJ, ko je suho, če ne se pa res zmečka. Jaz takoj poberem ven, fino poravnam in zložim, pa ni nič zmečkano. Likam mogoče 5 % cunj.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2010 11:44:23   
blazka
Če bi vedla, kako dela sušilni stroj, bi ti bilo jasno, da je brez pomena zlagati cunje v sušilni stroj, ker bi ti jih ravno tako premetal. Tako kot pišejo ostale, če cunje ven pobereš še tople, takoj zložiš ali poravnaš, jih ni treba likati. Jaz sem pa včasih tudi še malo zavrtela sušilec, da mi je cunje samo segrel, če so bile notri recimo dva dni in seveda že hladne.
Cunje so pa zmečkane zaradi centrifuge v pralnem stroju, ne pa zaradi sušilca. Pa to, da se nekateri materiali skrčijo v sušilcu, je pa tudi znano. Zato pa jaz kupujem otrokom večje cifre, ker v sušilcu ratajo ravno prave. :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2010 13:30:51   
sazi
V stroj nič ne zlagam. Dam notri celo žehto, posuši, še toplo vzamem ven in odnevem v omaro. Nič ne likam. Še moževih srajc ni potebno likat, je pa res, da dam te takoj po pranju samostojno v stroj - tako da se v 7kg sušilcu suši naenkra le 5 srajc, so pa suhe v cca 25ih minutah.
Odkar imam sušilca, še nisme imela likalnika v rokah.

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2010 13:52:18   
melanija
Najboljša investicija do sedaj. Ga ni boljše kot cunje v sušilca vreči in ko konča in so še tople jih lepo zložiš in je. Od januarja imam sušilec sem samo 1x likala in to eno kiklo od hčere, katero sem se že prej martrala likat.

Je pa res, da cunje pridejo lepše iz sušilca, če jih zlagaš noter eno po eno - posegno kakšne dolge hlače, brisače in podobno, ker te stvari se rade zavrtinčijo in posledično zmečkajo.

Poleti sem jaz sušila zunaj in namesto likat sem jih nosila v sušilca za 15 min - toliko da so se segrele in je bilo to to.

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.10.2010 17:03:47   
kajajaka
- v sušilca zmečem direktno iz pralnega stroja, nič ne zlagam - saj se itak vrti user posted image
- ko pobiram cunje ven jih lepo pogladim in zložim, odkar imam sušilca ne likam več ničesar razen moževih srajc. Aja, je pa potrebno še tople cunje zložiti ven, če jih pustiš v sušilcu so zmečkane za znoret user posted image
- stvari se ne skrčijo, če ne daš na presuho - sigurno imaš možnost izbrati stopnjo suhosti; moj ima tri stopnje - vlažno za likanje, za srednje suho in zelo suho. akrči in pomečka se mi le pri zelo suhem sušenju.

< Sporočilo je popravil kajajaka -- 31.10.2010 17:04:56 >

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2010 18:28:14   
j6
Tiste cunje ki imajo znak da ne smejo v sušilca, tiste dam  na daljši program oz. na program za občutljive cunje, in se mi skrči  samo kakšna. Imam pa sušilec prav tako od Boscha, ki naj bi bil med najizpopolnejšimi. Ne vem, jaz sem zelo zadovoljna, zlagam pa ne. Če dam  v sušilca več cunj so malo bolj zmečkane drukače pa ne peglam skoraj nič, tašča pa vse, odvisno kako si navajana in če ti ni škoda časa.

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2010 18:32:56   
livia
Operem in dam sušit na stojalo. Ko je skoraj suho, dam še v sušilca, da mi ni treba likat. Takoj ko sušilec konča, poerem ven in zložim ter dam v omaro. Likam 2x letno kako srajco.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2010 14:25:09   
domci
Iz pralnega stroja direktno v sušilca. Ven poberem še tople zložim in pustim čez noč zjutraj pa v omaro. Likam nič

MOJI CUKERČKI SO ROJENI:
4.5.2006 Domen
5.6.2010 Marjetka
19.4.2012 Tinkara

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.11.2010 14:32:49   
Onasiss
Imam občutek, da se je zaradi "nas gospodinj", ki uporabljamo sušilc prodaja likalnikov zelo zmanjšala...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?