Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 9:30:33
|
|
|
|
sezam
|
Če se prav spomnim so nam celo v šoli za starše svetovali, naj ne hodimo z lečami. Tako da sem jest šla z očali.
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 9:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, so. Vsaj jaz sem jih dala ven. Nikoli ne veš, kako se bo izteklo. Kaj pa, če ti morajo narediti CR? In si potem pod narkozo še tako dolgo, kot sem bila jaz? Dali so mi jo ob 16. uri, zbudila sem se ob 20. uri, samo toliko, da sem padla nazaj v spanec, do jutra. Zato raje ne. Pa ko ti znoj teče po obrazu, gre v oči pa tako ... najbrž ni fino.
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 10:41:32
|
|
|
|
rija
|
kupi si dnevne, pa jih lahko tik preden jih ne moreš več meti, vržeš enostavno v koš. jaz kar slabo vidim, pa sem jih imela vedno not do operacije recimo, pa sem si jih tik pred zdajci vzela ven in vrgla v koš. ko pa sem se prebujala iz narkoze, pa se mi vid čudežno vrne in se ne spomnim, da bi kaj slabo videla tudi brez leč:zmeden:
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 10:42:28
|
|
|
|
rija
|
no, jaz jih mislim imeti čimdlje noter. sicer pa z njimi plavam, se potapljam, jokam, .... pa ni nobenih problemov.
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 10:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
To jaz vse tudi, rija, samo med porodom si pa ne predstavljam, da bi jih imela.
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 10:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom pa napol slepa tam v porodni, imam dioptrijo -13. :((:((:(( Očala so pa tolk zdelana, da mi skoz dol lezejo, ko se bom potila bo pa še slabše.
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 11:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ankica, pojdi k optiku in naj ti jih "naštimajo", da ti ne bodo dol lezla.
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 11:14:57
|
|
|
|
rija
|
saj splisni, zato pa take, ki jih ni problem v koš vreč. dokler gre, gre, ko pa ne več, pa pač očala. vsekakor nočem, da vidim otročka šele drugi dan...:)-:)-:)-
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 11:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no, če misliš da boš pri močeh za metanje leč v koš in premišljevanje kdaj bi zdaj pa to res lahko že naredila ... A kam zadaj za oko ti pa še nikoli niso zlezle?
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 11:20:39
|
|
|
|
rija
|
ne še nikoli. pa tako dolgo jih že nosim, da mi je lečo not in ven dat nekaj najbolj simple. sem bla že tako zadeta (že dolgo nazaj:)-) da nisem vedla kako so me domov spravili, pa so bile lečke zjutraj v posodici, kot vsak drugi dan...
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 11:22:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so vsi rekli, da je treba dali leče med porodom dol, ginekologinja, osebni zdravnik, okulist. Pa en čas so me še strašili, da mi vakumski porod ali CR zaradi visoke dioptrije ne uide, potem sem pa šla delat očesno ozadje in je glede na mojo dioptrijo čudovito in bom lahko imela kar normalen porod. No, najprej moramo kaj naredit, hehe :)-:)-:)- Malo prehitevam dogodke. Moja očala so stara sto let, jih bom pa res nesla k optiku, da jih malo uredijo.
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 11:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija, točno to se je meni tudi že naredilo. Imam pa leče gotovo dlje od tebe, ha, ha, ha.:)- Nosim jih ... čakaj, 23 let.
|
|
|
|
kontaktne leče in porod 3.8.2005 11:44:12
|
|
|
|
rija
|
ja malo dlje, jaz pa 20 let....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?