|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Solze
3.8.2005 9:17:45   
beba76

Kdaj dojenček tisto "zares" joka, da mu pritečejo solzice?
Naš je star 4,5 mesecev, pa še ene ni potočil. Saj ne, da bi to hotela, zanima me pa vseeno. :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Solze
3.8.2005 9:23:17   
mimica
Moj je star 2.meseca in ko se joče ima mokre oči, ampak solze mu ne tečejo.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Solze
3.8.2005 9:28:29   
BibaJ
Našemu so začele solzice tečt, ko je bil star nekje dva meseca, ampak samo takrat, ko se razjoče, če nima takoj flaške v ustih:((.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Solze
3.8.2005 9:51:10   
mamsi
13 mesecev, pa ene solze ne, samo vrešči :)-. Res zanimivo, tuli in joka, solz pa nikjer.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Solze
3.8.2005 10:04:29   
ANAJURIJ
Nekje sem prebrala, da takrat, ko custveno toliko dozorijo, da vedo kaj njihov jok pomeni oz. takrat, ko zacenjajo razumeti svoja dejanja....e, zdaj pa odvisno od otroka, eni prej drugi kasneje. Vidim, da sem ful dobro odgovorila na vprasanje.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Solze
3.8.2005 10:21:00   
k1
hm, zanimivo, nisem se niti točno zavzela, ampak naša se sigurno joče, s solzikami vsaj mesec dni. kar srce se mi včasih trga, kake velike solzike pritečejo s takih malih očk.

ajajurij - še nisem slišala kaj takega. je pa verjetno možno.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Solze
3.8.2005 10:25:31   
ANAJURIJ
Ja, ves da verjamem, samo nikjer pa ni pisalo pri katerih mesecih pribl. se to zgodi. No, nas je star 4 m. pa se ni kake solzice, razen zaradi zamasenega solzevoda, videt.
Mimogrede, je bil zekdo na posegu zaradi zamasenih solzevodov, mi ga imamo v petek in me je ful strah, kako bo mali to prenesel.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Solze
3.8.2005 11:03:35   
ZARA
U, Zara tud zgodej,ampak točne cifre se ne spomnem...obvezno solze pri vsakem trmanju - drama queen!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Solze
3.8.2005 11:39:06   
Anonimen
Naš je star šele 1 mesec, pa ima čist mokre očke, ko ga dajejo krči / ko je lačen pa se mami obira :ups:

hmmm, se pravi, da je čustveno že zelo zrel :)- :)-

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Solze
3.8.2005 12:01:20   
spacey
Enako kot pri BibaJ... Hvala bogu, da se ga da hitro pomirit.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?