Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 28.10.2010 17:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da se ji reče Mekol. Enako uporaben je običajen prozoren lak, in še bistveno cenejši je.
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 28.10.2010 18:21:18
|
|
|
|
Redi
|
Za to tehniko sem uporabila kar navadno moko in vodo. Se obnese. Drugače je pa bolj močan lepilo mekol, ki se reči z vodo, da se bolj maže.
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 28.10.2010 21:01:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz uporabljam ART POTCH (Lack&Leim)na vodni osnovi.
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 29.10.2010 8:19:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Enako uporaben je običajen prozoren lak, in še bistveno cenejši je. IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark Jaz uporabljam navaden prozoren lak in je čist v redu :) Kateri navaden prozoren lak je to (točno ime, lepo vaju prosim)? Unega specialnega ne bi kupovala, ker je drag ko
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 29.10.2010 8:49:43
|
|
|
|
špelin@
|
A je to npr. Tessarol?
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 29.10.2010 16:19:17
|
|
|
|
tix
|
Jaz sem te dni delala z mekolom za les je bel ampak se posuši in je prozoren in je super uspelo
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 29.10.2010 16:22:35
|
|
|
|
špelin@
|
tix, jaz sem že delala z razredčenim Mekolom, ampak zdaj bi rada nekaj bolj obstojnega. Še 1x: a je ta famozni "navaden prozorni lak" lahko klasičen lak za les??
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 30.10.2010 13:58:43
|
|
|
|
darja.mark
|
špelin@, uporabljam akrilni lak. Na pločevinki piše 'neu-email akrilni lak' za notranjo in zunanjo uporabo. pa gor je en levček narisan. Vglavnem če boš v trgovini rekla akrilni lak boš dobila pravo stvar.
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 30.10.2010 18:33:06
|
|
|
|
majra
|
da še jaz pristavim svoj lonček s katero barvo pa pobarvate pred servetno tehniko? Torej, želela bi okrasit npr. škatlo od čevljev ali pa posodo od hipp čaja. Katera temeljna barva se lepo prime vsake površine?
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 30.10.2010 18:42:20
|
|
|
|
maca81
|
Jaz kar z jupolom ali pa z belo tempero pobarvam, pa gre.
|
|
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 1.11.2010 1:03:24
|
|
|
|
darja.mark
|
Jaz pobarvam z belo barvo. Lahko pa vzameš katerokoi akrolno pa pobarvaš. Ali pa tiste ki so v tubicah, ne vem kako se jim sicer reče. Mam jih doma barvam pa z njimi večinoma po lesu. Nisem še probala sam pomoje da se pod vodo sperejo. Tako da lak vzami bo pomoje še najboljše.
|
|
RE: Servietna tehnika - lepilo 3.11.2010 9:52:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark špelin@, uporabljam akrilni lak. Na pločevinki piše 'neu-email akrilni lak' za notranjo in zunanjo uporabo. pa gor je en levček narisan. Vglavnem če boš v trgovini rekla akrilni lak boš dobila pravo stvar. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?