Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zala je sama prišla po stopnicah 3.8.2005 0:19:54
|
|
|
|
Wahoo RR
|
čestitke za 10 mesecev :darilo::torta::darilo::torta: in za njeno prvo stopnico :rozica:
|
|
|
|
Zala je sama prišla po stopnicah 3.8.2005 7:04:59
|
|
|
|
Marogica
|
Bravo Zala. Ti bom povedala svojo izkušnjo, kar se tiče stopnic. V naši hiši imamo zelo strme stopnice, da mora celo odrasel človek paziti pri hoji navzgor ali navzdol. Da ne bi prišlo do kakšne nesreče. smo si tudi mi omislili zaščitna vrata spodaj in zgoraj. Poleg tega pa je mož ta malemu pokazal ,kako naj hodi po stopnicah-v primeru, da bi se kdaj ta mali znašel sam pred stopnicami in začel plezati po njih. Roke na zgornji stopnici, noge na spodnji. Kako se sestopa... In sta trenirala. Nekako smo se počutili varnejše. Rezultat teh "vaj" je, da smo vratca uporabili samo enkrat-to je prvič, ko smo jih preizkusili in nikoli več. Ta mali pa po stopnicah še enkrat ni padel. (sedaj je star 4,5 let) Je pa res, da smo hodili po stopnicah skupaj z njim do njegovega 3 leta. Lepo "trenirajte"
|
|
|
|
Zala je sama prišla po stopnicah 3.8.2005 7:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, Zala, mamici pa želim prijetno redno hojo po stopnicah, ker kolikor poznam take mulčke, bo to zdaj postal vaš družinski šport.
|
|
|
|
Zala je sama prišla po stopnicah 3.8.2005 7:44:50
|
|
|
|
puncica
|
:bravo::bravo::bravo: ja res je zdej pa boš imela ko bo hotla skoz po štengah hodit, naša je že hotla, pa smo vrata zaprl pa je bil jok do onemoglosti:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2005 7:59:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Zala je sama prišla po stopnicah 4.8.2005 8:35:53
|
|
|
|
sandram
|
:bravo::bravo::bravo:Pozdravljena Ksenija.Kako kaj? Že dolgo te nisem brala,saj se mi je iztekla porodniška in delam...Moram ti povedat da je naš ALJAŽ pogruntal enako obliko rekreacije,s tem da smo mi hitro dali vratca gor,sedaj pa gre sedet pred njih in se krega.Madona je posrečen.To kar hitro nabavi,ker naš je zmožen sam gor prit kar hitro,sploh pa odpira vse po vrsti,spušča se že sam,, tudi sam stoji,je pa tak ziheraš, da ne naredi koraka sam,ne da bi me prijel za nogo.... Želim ti lep,ne preveč deževen dan in upam, da se kaj vidimo:kava:...Čao...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?