|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Utrogestan
27.10.2010 16:16:45   
tejchy*
Živjo punce, imam vprašanje ki se tiče Ultrogestana. Ker imam po vsaki ovulaciji do menstruacije, kot nekakšne rjave izcedke, sem zasledila da naj bi to pomenilo pomanjkanje (če se ne motim!) rumenih telesc in pomaga pri lažji vgnezditvi. Me zanima če katera ve še kaj več od tega in če bi imela kakšno škatlico odveč ( da je mogoče kateri ostala in ne rabi jemati več). Trudiva se zanosit že skoraj 8 krogov (in ne da bi se sekirala, ker vem da je to že kar nekaj normalnega) ampak ta izcedek me malo moti in se mi dozdeva da mogoče vpliva pri zanositvi.
Hvala vsem, ki mi boste vedele povedati kaj več od tega user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Utrogestan
27.10.2010 16:45:19   
Buska
lahko imas tudi PCO in so zato izcedki
pojdi do svoje/ga G, pa ti bo ze on pomagal

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2010 18:46:11   
tejchy*
Svoji G sem to tudi povedala, pa ni bilo reakcije kot da bi to lahko bilo kaj narobe, sem pa zasledila tu na forumu da ima par punc iste probleme.. zato pa sem rekla da boljše da vprašam user posted image . Tudi če imam PCO, sicer ovira zanositev, ampak je pa še vseeno možna zanositev ne?
Hvala Buska user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2010 18:50:32   
baguSka
Zamenji dohtarco, ce ne reagira na tvoje komentarje. Ne morem verjet... Ne jemlji pa nekih takih zdravil kr na svojo roko neki, ce niti ne ves kaj ti je!!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2010 22:10:37   
tejchy*
Ma saj to, videla sem da nekatere to jemljejo res na svojo roko in si nisem niti predstavljala da bi bil lahko kakšen hujši učinek. Nekje sem zasledila da naj ne bi moglo kaj slabo vplivati, pa sem mislila da je najbrž res ok in nimaš kaj zafurat če jih jemala user posted image
Menjat dohtarco bi bilo še najboljše, samo kaj ko so povsod drugje (vsaj v našem koncu) take čakalne vrste, da če si naročen celo po 3, 4 mesecih za pregled je kar najboljše da si vzameš dopust, ker čakaš po 6 ur na pregled v čakalnici (izkusila na lastni koži) user posted image obup!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2010 9:25:48   
Buska
ajej ... nekatere imajo PCO in nimajo nobenih tezav z zanostivijo, nekatere imamo PCO in imamo tezave z zanositvijo ... tako, da s hormonskimi zdravili se ni za igrat. tako, kot ti je ze predlagala baguSka, ti tudi sama predlagam, da zamenjaj G, NUJNO ! se bos pac do G vozila v drug kraj, pa kaj zato user posted image user posted image

tudi moja G se ni zmenila za mene in moje tezave, ko sem zamenjala G, sem dobila takoj napotnico za neplodnost user posted image

...............

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2010 11:03:19   
tejchy*
Danes že celo jutro klicarim naokoli da se čimprej naročim k drugi G user posted image . Vem, da je to najpametneje ..
Hvala vsem za nasvete, lep dan user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2010 11:12:57   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

Danes že celo jutro klicarim naokoli da se čimprej naročim k drugi G user posted image . Vem, da je to najpametneje ..
Hvala vsem za nasvete, lep dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...............

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2010 13:07:31   
tejchy*
Buska, ti privoščim da se čimprej znajdeš v vlogi mamice user posted image !! No, da se bomo vse znašle v tej vlogi user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?