Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 mesečni dojenček noče jesti 27.10.2010 13:15:06
|
|
|
|
Oren
|
Otrok ni robot ki vedno spije točno količino mleka v točno določenem času ob točno določeni uri. Da te potolažim pri nas je bilo enako. Prišlo obdobje ko je manj spila(kaki teden dva) potem je minilo in je spet normalno jedla kot prej. Glavno da pridobiva na teži, ne se obremenjevat z nekimi računicami ker ne morejo biti vsi otroci enaki.
|
|
|
|
RE: 2 mesečni dojenček noče jesti 27.10.2010 13:15:53
|
|
|
|
ledenaa
|
otrok se je zredil čist ok. Ne paničari brezveze.
|
|
|
|
RE: 2 mesečni dojenček noče jesti 27.10.2010 14:11:33
|
|
|
|
lilip
|
Moj se je v prvih petih mesecih zredil za 1570g (porodna 3470g). Pa ni pediater nikoli kompliciral. Imel je refkluks, včasih je šlo več ven kot notr, ampak dokler teža narašča in zgleda otroček zdrav, zadovoljen, naš pediater nikoli ne komplicira. Se bo pa iz meseca v mesec manj redil, saj je normalno, da ne more vsak mesec pridobit po 1 kg. Probaj mu ponujat večkrat, pa mogoče v spanju oz. polspanju. Lahko da ima pač takšno obdobje, če ni drugih težav se lepo umiri in uživaj v teh čarobnih trenutkih
|
|
|
|
RE: 2 mesečni dojenček noče jesti 27.10.2010 17:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
naša je mela tut tko nekok podobno obdobje...pr dveh mescih pa pol je spila 160ml mleka..jst sm sam gledala..no zdej pa mal mn spije sam doklr se redi ne paničarm nč....je pa tut do tretjega mesca jedla na vsake tri ure zdej je pa na vsake 4 ure al pa mogoč včasih clo podalša in je razmaka med hranjenjem 5 ur al pa samo 3 ure...kokr kol ji zapaše
|
|
|
|
RE: 2 mesečni dojenček noče jesti 28.10.2010 21:07:44
|
|
|
|
buškolinka
|
mi smo se iz od 2. do 3. meseca zredili tudi "samo" 380g (je pa izključno dojena, zato ne vem koliko dejansko popije) in je pediatrinja rekla, da nam ni treba skrbeti, ker zgleda otrok zdrav in ima lepa lička
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?