|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TRMA!!
3.8.2005 8:49:41   
bini
čist mal mi je lažje, ker vidim da smo vsi na istem :(... preusmeritev pri nas ne pali več.. ignoranca ja, ampak si bom mogla naštimat zamaške za ušesa, da bom to zmogla, ker je tako trmasto GLASNA da je joj :hudicek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   TRMA!!
3.8.2005 9:04:43   
SANDY
uf, polno nas je..mene učas tako zjeza, da mi kar vre notr! Pol pa pop...pa preklinjam ko klošar, da se spucam.
Bomo vidl kako naprej!
Zej že ene dva dni ignororam, pa mogoče čez cajt kej bo iz tega ;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   TRMA!!
3.8.2005 9:47:53   
zoya_
Zadnjič se odpravljamo na bazen in tamali sta imeli še igrače za pospravit, da ne bomo potem pospravljali, ko bomo vsi utrujeni. In jaz vmes najprej eno mažem s kremo potem pa še tamalo. Ji rečem, da če lahko pride do mene, da jo namažem. In me gleda, k bi ji kitajsk rekla. Pa ji še enkrat lepo rečem. Pa me spet debelo gleda. Pol pa a bi lahko pršla sem, al bomo doma. Pa še moj nekaj zaropota, pa je že šobo delala, da bi se začela dret, sem ji rekla, da naj kar neha, ker ji ni noben nič naredu, noben ni nič takega rekel, da bi se ona morala dret zdej tle, bomo samo doma ostali. Potem je še ene 5 minut šobo držala in je bil mir potem :)-
Če pa kej ne prenesem je pa to, da nekaj reče, pa te gleda k da bi ne vem kva povedal... pol se pa hoče še dret, če ni po njeno... ja itak, da bo pr men kakšen otrok na ta način kej dosegel.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   TRMA!!
3.8.2005 9:53:08   
m jana
Mislim da rabis res veliko mero samokontrole da te vcasih ne raznese od jeze!
Preusmeritev pozornosti deluje dostikrat ampak nekdo mi je rekel, da naj takrat, ko se vrze na tla in krici, preprosto stopim preko otroka in ga ignoriram! Saj deluje ampak le vcasih!:zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   TRMA!!
3.8.2005 9:53:55   
karmy
uff...se pridružujem v klub... moj je tako trmast da bi ga najrajš obesla za gate na vrata in čakala da ga mine... uff.. ma to je nemogoče...:grrr:

za vsako stvar se trma: nočem tega, bla bla bla... nočem jest tega , nočem tega oblečt,....groza :grrr:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   TRMA!!
3.8.2005 10:04:22   
SANDY
uf, ta metanje na tla. Tega pri nas ni...saj zaenkrat ;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   TRMA!!
3.8.2005 10:41:22   
Marogica
karmy, tudi naš je bil v tem obdobju takšen. Največkrat uporabljena beseda je bila nočem ali ne morem (kar je imelo zanj isti pomen). Ko z možen nisva vedela več, kako dalje, sva mu rekla ravno nasprotno in je palilo. Je pa res težka faza, a midva sva vstrajala in povem ti, da se izplača. Pa čeprav porabiš VSO energijo samo za to.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   TRMA!!
3.8.2005 15:56:32   
Iren@
Otroka ali pustimo samega ali ga stisnemo v objem.

Če bo tole dvakrat napisano, žalim slučaj,
opisan način sproščanja jeze se mi zdi preprost in učinkovit.
Igriv način sproščanja jeze:

- otroku najprej poveste zgodbico o želvi, ki se v navalu jeze potegne v svoj oklep in počaka, da mine.
- otrok naj kot želva potegne roke in noge k telesu, glavo položi na mizo in si zamisli, da je želva v svojem oklepu.

Vaja dela mojstra.
Pridite moje otroke pogledat, :)-

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   TRMA!!
4.8.2005 8:58:48   
L&F&B
Bravo:bravo: nas5!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?