|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potek ovulacije
26.10.2010 19:28:28   
hani bani
Zanima me nekaj glede o.če mi lahko katera pove.....vsi pravijo da ovulacijo spremljajo bolečine v jajčniku kot pri user posted image mene pa zanima ali so to bolečine preden se jajčece sprosti in ovulira ali so to bolečine kot npr. pri user posted image ko maš krče dokler se ti ne zlije?user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 27.10.2010 9:13:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potek ovulacije
27.10.2010 11:49:27   
Wolfina
Bolečine ob ovulaciji lahko nastopijo pred ovulacijo, zaradi rasti folikla (zraste do okoli 2 cm, kar se lahko čuti v jajčniku), med samo ovulacijo zaradi razpoka folikla in po ovulaciji zaradi razlite tekočine in krvi po razpoku folikla. Same ovulacije tako ne moreš določiti samo po bolečini, saj je ta lahko pri različnih ženskah različno močna (od tega, da ne čutiš do precej močnih bolečin) in kot opisano, lahko nastopi pred, med ali po ovulaciji. Jaz ponavadi čutim nekaj dni pred ovulacijo kot neko tiščanje v spodnjem delu trebuha, podobno kot pred menstruacijo. Samo ovulacijo sem morda čutila kot da me je špiknilo v jajčniku, vendar nisem prepričana, če je bilo to to. Me večkrat kaj špikne, sploh zdaj, ko poskušamo zanosit in sem pozorna na svoje telo...

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Potek ovulacije
27.10.2010 16:17:46   
hani bani
ejla ful si lepo to opisala! ja tkole je jst tud poskušam zanosit zato isto spremljam moje telo in sm ugotovila da 3 mesce sploh nisem občutila nikakršnih bolečin ali špikanja v jajčnihih razen sedaj...špika oz. neka topa bolečina v levem jajčniku se vleče že 3 dan pa me je res zanimalo ali obstajajo faze špikanja ali je to pred sprostitvijo ali ko je že ovulacija? alora zdaj sem dobila odgovor...lahko pred,med in po ovulaciji. res hvala ti user posted image držim pesti da bova kmalu vidleuser posted image in bova veseleuser posted image

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.