Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 2.8.2005 21:36:08
|
|
|
|
ZARA
|
BC vem,da jih ima...do katere starosti pa nimam pojma...pomoje do enih 3 let...
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 2.8.2005 21:38:11
|
|
|
|
Lunca1
|
pa mogoče tudi kakšne večje športne trgovine, menda jih je imel Elan, samo ga ni več:(
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 2.8.2005 21:49:23
|
|
|
|
Jančika_
|
V LJ (če ti to kaj pomaga) K2 alpinist na Krakovskem nasipu (Deuter, Vaude) in Pohodnik v BTC-ju, hala A (Jack Wolfskin). Naj bi se jih dalo uporabljat do nekje treh let/15 kil.
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 2.8.2005 21:53:51
|
|
|
|
Primoza
|
Do 18 kg/treh let in pol. Saj potem jim je pa večinoma bolj zanimivo hoditi.
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 2.8.2005 21:59:19
|
|
|
|
Seven*
|
Katere pa priporocate?
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 2.8.2005 21:59:51
|
|
|
|
Seven*
|
Aja. Ne rabim nekaj ful profesionalnega. Nekaj za zmerno ceno za obcasne sprehode.
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 2.8.2005 22:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Seven, enega od peg perega sem zadnji zasledila na sončkovi spletni strani. Stane pa okoli 10.000. Takšnega imam jaz in sem z njim zadovoljna, sploh ker ima strehico za senco. Seveda pa ima svoje pomanjkljivosti...
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 2.8.2005 22:24:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Pozorna bodi na to, da se da fajn pritrditi na boke, ker tako razbremeniš rame in hrbet. Verjemi, ogromna razlika je. Drugače se pa ne spoznam glih na modele, mi imamo Wolfskina, v akciji je bil 20 čukov. Veliko, ja. Ampak Joe se ima za planinca, tako da:zmeden2:.
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 3.8.2005 6:46:31
|
|
|
|
AlenkaM
|
Po mojem boš dobila najboljše informacije pri Boštjanu. Poišči eno starejši tem, mislim da Kako kupiti primeren nahrbnit za nošenje otroka, ali pa mu piši na bohami@mail.com . Nam je najprej posodil svojega, da smo ga sprobali, potem pa se je nekje zmenil še za popust, tako da ga ceneje nismo nikjer našli.:bravo::bravo::bravo: Upam, da sem kaj pomagala. Čao! Alenka
|
|
|
|
Kje prodajajo nahrbtnike za nosenje otroka? 3.8.2005 6:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ga boste kupovali za Jakoba, bodite pozorni na to, da se zgoraj dobro zapne, da vam ne bo ven lezel. Res, meni je Tibor skozi. Ko je enkrat ugotovil ... Drugače smo mi imeli enega sposojenega, so pa imeli take v Arielu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?