|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počen kondom
26.10.2010 9:18:55   
Anonimen
Pozdravljene. Mene pa nekaj zanima. Prejšnjo menstruacijo sem imela okrog 20.9., Nato pa se mi je začelo ta mesec okrog 15.10. začelo nekaj "pacati". Kot nek začetek menstruacije. Prava menstruacija pa se je začela 21.10., kaj se sedaj smatra kot začetek menstruacije? Trenutno imam zadnje dni menstruacije (beri tisto zadnje čiščenje). Včeraj sva imela spolni odnos s kondomom, ki nama je počil. Koliko je možnosti za zanositev? Hvala in lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počen kondom
26.10.2010 10:57:58   
enkratna
Oprosti, če bo moj odgovor izzvenel grobo: ampak teoretično si v obeh primerih že lahko noseča (ali pa pač ne, če od nas pričakuješ vedeževanje). Noben ginekolog ti ne bo dal 100% odgovora, kaj šele me.

Dobronameren nasvet za drugič: obstaja tabletka za takšne situacije, če se želiš izogniti nezaželjeni nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2010 11:07:03   
Anonimen
Nikjer nisem omenila, da je nosečnost nezaželjena! Kondom uporabima zaradi higiene in vsega, če se menstruacija končuje... pač je počil in me je zanimalo, če obstaja možnost zanositve. Hvala

(odgovor članu enkratna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2010 16:20:31   
waiting
Jaz mislim da ob koncu M skoraj ni moznosti, da si zanosila.
Seveda obstajajo tudi taki primerki samo je procentualno to zelo majhna verjetnost da si zanosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2010 9:46:40   
tecnobica
Začetek menstruacije se smatra takrat, ko toliko krvaviš, da je potrebno uporabiti ta velik vložek. (in ne ščitnik perila).

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2010 10:16:53   
Najki
Tisto pacanje par dni pred menstro se komot zgodi, ce imas spolne odnose in malo menstruacije zbezajo ven predcasno. Se pa pozna tudi pri hormonskih spremembah in stresu, kako mocna bo menstra in njeni simptomi.
Ce imas redno, ti ne bo problem dolocit cikla, je pa ovulacija mislim da priblizno teden dni po koncu menstre oziroma 2 tedna po zacetku menstre. Spet, ce imas reden cikel. Midva sva poskusala zanosit na nacin ce se zgodi se pac zgodi in ti povem, da sem bila tisti teden po menstri vedno najbolj na volji, pa nisva zanosila skoraj eno leto, dokler nisva dejansko sla racunat po ovulaciji in se je takoj prijelo user posted image . Samo ce imas nereden cikel ne mores nikoli vedet, kdaj so zihr plodni dnevi.

Ce si ne zelis zanosit, pojdi danes po morning after pill za vsak slucaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2010 14:56:02   
sakuL
seveda obstaja možnost zanositve, sicer je majhna, je pa vseenouser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2010 20:07:29   
coris
hej, ne vem če ti kaj pomaga, ampak midva sva se lep čas matrala ker sva lovila sredino cikla da bi le zanosila, enkrat ko pa sva vsak drugi dan smo ugotovili da imam zgleda zgodnje ovulacije tako da sem najverjetneje zanosila 8 dan cilka to pomeni 8 dni od prvega krvavega madeža ki je napovedoval menstruacijo. tudi ginekolog pravi da ni malo primerov ko punce zanosijo 8 dan cikla in če plavalčki teoretično preživijo tudi več dni v telesu ženske potem je vsekakor možno da bi zadostoval že odnos 4 dan cikla recimo. je pa res da jih ima večji del ovulacije tam okoli 14 dne cikla.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2010 22:06:07   
Dadi
Ja je možno...izkušnje pačuser posted image .

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

avanture
danuska

ali ste že imeli avanturo za 1 noč?

da (47%)

ne (36%)

ne,ampak nisem proti če bi (7%)

sem odločno proti temu (10%)

Število vseh glasov: 458

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!