|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam steče?
2.8.2005 19:26:46   
Anonimen
Ok, sedaj pa čisto zares...kako naj pride kakšno semenčece do jajčeca če vse ven steče:)-?Je to pri vas tudi tako?
Po :sloncek:, ko ga vzame ven, mi kar takoj začne vse ven tečt, bolj kot brišem več je tega:zmeden:.Pa ne mi rečt naj noge v zrak držim, ker bi to bila potem že splošno uveljavljena praksa in bi to vsi delali.In tudi :sloncek: ne ravno pogosto v spalnici in da bi jaz tam pol noge v luft držala kot kak narobe obrnjen hrošč:)-:)-:)-.
A je tem blesavim semenčecem sploh jasno kam naj grejo, ali naj jim not nastavim kak smerokaz naj plavajo stran od svetlobe in ne proti njej:)-:)-:)-.

Lep dan še naprej, Srček:miska:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kam steče?
2.8.2005 19:33:48   
GoYa
ja, kr smerokaz jim nastavi :)-

drugač pa notr ostane, kar ima za ostat, ostalo je itak "škart" roba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kam steče?
2.8.2005 19:38:06   
metka11
Pozdravljena!
Midva z mojim :love: se trudiva 3 mesece, pa še brez uspeha. Zadnjič mi je rekel, da bi morala obrniti moj položaj v postelji, tako da bi spala z nogami obrnjenimi proti steni oz. naj bi jih kar celo noč držala pokonci, naslonjene na steno. Pravi, da se je ena njegova sodelavka full dolgo trudila za otročka in ji ni ratalo, pa je kar stoje delala po sexu.
Malo za šalo, malo za res.
Upam, da vama bo čimprej ratalo. Jaz počasi začenjam izgubljati živce, ko vidim spet tisto rdečo tetko.
Lp metka11

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kam steče?
2.8.2005 19:38:39   
andreas
Ja, ta je pa dobra, sej ne grejo rikverc. Semenčeca navadno potujejo v nožnico proti maternici.

Pri vama pa je verjetno, da sta po odnosu zelo gibčna. Kako to mislim!?

Najprej, ko :sloncek: imej podloženo medenico s kakšnim vzglavnikom, nato po :sloncek: bodi čim bolj pri miru, ne govori, ne smej se (taktat gre največ ven), partner naj s super počasnostjo vzame ven svoje premoženje in potem MIRUJ!!!!!!

Ne se premikat, noge gor in čakaj. Nekaj minut, potem se ulezi in počivaj. Nikar ne vstajaj, ker potem je vse zaman. Najbolje je če zaspiš.

pa veselo na delo,

zvončica:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kam steče?
2.8.2005 20:31:08   
jazz
Ne sekiraj se, ta prvi šus gre skoraj vedno pravo pot!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kam steče?
2.8.2005 20:39:51   
vampirka
Joj, punce... No, saj če verjamete verjetno tudi pomaga! :)-:)-:)-

Tisto, kar vam teče ven po spolnem odnosu je sperma, ki je samo "transporter" za semenčice... Veliko o tem je že napisal dr.Pušenjak na MONu... Ko sperma "buškne" ob maternični vrat, v sekundi spermiji izplavajo v maternico (in potem nadaljujejo svoj pot proti jajcevodom, kjer v zasedi čakajo jajčece), sperma pa seveda izteče iz nožnice.

Pa obilo užitkov ob :sloncek::sloncek::sloncek: - z ali brez vzglavnika pod ritjo! ;)

Pa čimprej na :modri::roza:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kam steče?
2.8.2005 20:46:31   
KMALU
Prvic sem zanosila, ko sem vsakic 5 minut drzala noge gor - bilo je bolj za hec, ampak se je prijelo...:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kam steče?
2.8.2005 21:25:48   
vidja
Dvomim, da je kaj na tem... Se nisva nič posebej trudla, je vedno člo takoj vse ven, pa ni blo težav. Je kar ratalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kam steče?
2.8.2005 21:56:56   
Primoza
To kar steče je le kondenzat, produkt izgorevanja goriva, ki poganja semenčice v pravo smer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kam steče?
3.8.2005 10:02:33   
DrejcDrejc
Spermiji se premikajo 3 mm na minuto, sem si prav zapomnila? Včeraj je bil na National Geographic zelo dober dokumentarec In the womb - v maternici, vse snemano z 3D in 4D ultrazvokom, animirano in sploh zelo dobro prikazano.
Spermiji pa imajo svoje lastne smerokaze, ki jih pridela kemija. V telesu je vse zelo dobro na svojem mestu in vsaka celica zelo dobro ve, čemu je namenjena. Človeško telo je neverjetno dodelana mašina! Tako da mali repati v vsakem primeru gredo proti cilju, nekaj se jih sigurno ujame v tisti del sluza in tekočin, ki ti ne uidejo ven, in ti gredo svojo pot. Povrhu vsega pa je za oploditev potreben en sam junak izmed 500 miljonov. V vsakem primeru jih lep del ostane v tvoji nožnici in gredo uresničevat svojo misijo. Bi morala prav sterilizirat nožnico ali jo dobro sprat s kakim curkom, da v njej ne bi ostal noben spermij več.

To, da je treba noge v zrak držat in podobno, da se ven ne izlije, no no, če ima moški res tako slabo spermo, da mali niti plavati ne znajo, potem v nobenem primeru ne bodo prišli do jajčeca... Je pa res, da se punce oprimemo vsake bilke... zato punce, počnite kakor se vam zdi prav, tudi če se igrate narobe obrnjene hrošče, svet je čuden, morda pa kateri to res pomaga! 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Radi ustvarjate ankete?
nada56

'

da, tako veliko izvem, kar me zanima (24%)

da, me zabava (29%)

nepotrebno (47%)

Število vseh glasov: 55

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!