Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 25.10.2010 12:23:31
|
|
|
|
urška
|
weleda prodaja balzam za ustnice. sicer ni posebej za otroke, naj bi pa bila weleda naravna kozmetika.
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 25.10.2010 12:25:09
|
|
|
|
barni
|
Ravno do Welede sem iskala, ker imam že kar nekaj njihovih izdelkov in se mi je zddelo, da sem nekaj na to temo videla nekje, pa sem iskala, pa ne najdem. Kje ga lahko pa kupim?
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 25.10.2010 13:02:10
|
|
|
|
urška
|
imeli so ga v tuševi drogeriji.
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 25.10.2010 17:22:45
|
|
|
|
livia
|
Just
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 27.10.2010 0:31:03
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
mi imamo vsi skupaj od Alverde- naravna kozmetika od DMa- Ognjič in je prav fajn...itak, ga pojesta v naslednjih treh sekundah- še najbolj se obnese kar Bepanten...
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 28.10.2010 8:42:05
|
|
|
|
nežka
|
Mi uporabljamo od Avalona, tistega z okusom jabolka ima tamali zelo rad
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 29.10.2010 11:15:50
|
|
|
|
liliana
|
Mi pa labelo, vendar le takrat, ko ima res suhe ustnice.....drugače pa nič......
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?