|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno pomoc prosim..
21.10.2010 17:20:29   
Anonimen
zivjo punce

danes sem izvedela da sem nosecka in se mi je prej k sem sla na lulat sem opazila par kapjic sveze krvi v skoljki in malo na papirju...sedaj krvi ni vec,je pa cuden obcutek v spodnjem delu trebuha spika me in crvic..
ali je katera imela podben primer??

hvala vam
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno pomoc prosim..
21.10.2010 17:27:01   
Anonimen
Draga moja se ti ne zdi ,da bi bilo najboljše da pokličeš zdravnika user posted image  Imaš 2 scenarija... ena je imela ok nosečnost in ni bilo nič,pri eni je pa bil splav.prosim pamet v roke pokliči zdravnika in za takšne stvari ,ki so bolj nujne ne piši na forum,ker se boš samo še bolj prestrašila in bila zmedena

Srečno

ledenaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2010 17:35:25   
Anonimen
sem ze klicala in ker je krvavitev nehala je rekla naj pocakam do jutri ce se pa seenkrat pojavi pa takoj v dezurno...zanima me samo kako so se drugim noseckam koncale stvari

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2010 17:51:54   
Gina
Jaz sem krvavela in to večkrat v vseh nosečnostih. Pa je bilo vse ok. Je pa fajn, da te G pregleda. Nezaslišano neodgovorno in šlampasto se mi zdi, da te ne naroči isti hip, če si krvavela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2010 18:42:55   
Klemy82
Meni je G na prvem pregledu zabičala, naj ob kakršni koli krvavitvi takoj pridem, ni treba nič klicat, če pa ona ne bi delala, pa na urgenco. Lahko da se ti bo ustavilo in ne bo nič, če boš pa še krvavela pa takoj pojdi do zdravnika. 

Jst.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2010 18:50:37   
Katy78
Jaz sem v prvem in drugem trimesečju kar precej krvavela, sem pa šla kar na urgenco (ker imam svojega G v drugem kraju) in so bili vedno zelo prijazni. Enkrat sem bila celo hospitalizirana čez noč zaradi krvavitev (mislim, da nekje v 16. tednu), na koncu je bilo pa vse ok.

Je pa tako, da v zgodnji nosečnosti ne morejo prav nič narediti v primeru, da bi šlo za splav, žal... Tako so mi povedali in na utgenci in moj G. Sicer sem dobila Dabroston ampak to le za malo boljši občutek - ker pomaga le v primeru, če prihaja do krvavitev zaradi popuščanja rumenega telesca.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 21.10.2010 18:52:10 >

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2010 19:13:10   
enkratna
Ravno prejšnji teden sem imela takšno krvavitev. Že drugič - le da je bila prvič temnejše rjava (sem šla na urgenco), drugič pa sredi noči, konkretno sveža kri. Občutek v spodnjem delu trebuha pa zoprn, mešanica med krči in bolečino.
Takrat sem na urgenci vprašala, kaj storiti, če se mi to ponovi - pa je rekla, da naj počakam nekaj ur, kjer se pokaže ali je krvavitev izzvenela ali ne (v drugo je, tako da nisem šla na urgenco, se je pa potem 3 dni tisti izcedek vlekel v temnejšo rjavo). In da naj jemljem Buscopan obvezno 3x na dan ter seveda Magnesol, tudi 3x.

Na pregledu nuhalne ta ponedeljek je bilo vse b.p., detece migalo, srček bil kot se šika.

Sem imela pa tudi v prejšnji nosečnosti 2x isto situacijo, prvič je krvavitev takoj izzvenela, drugič se je malo vlekla. Prvič niso odkrili vzroka (tako kot zdaj prvič ne), drugič pa so opazili na UZ hematom (kupček krvi) blizu posteljice, zato so me obdržali v bolnici 4 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2010 19:21:10   
Anonimen
hvala vsemuser posted image user posted image user posted image za nasvete in vase izkusnje.krvavitve zaenkrat se ni,tko da upam da je tudi nebo

(odgovor članu enkratna)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2010 8:52:29   
zvezdan
Anonimna jaz pa sem sprva imela le kapljico ali dve krvi pa sem letela direkt na urgenco kjer me je en šlampast zdravnik pogledal in poslal domov češ da je vse ok. Zopet sem dobila le kapljico do dve krvi čez en teden in sem spet letela na urgenco kjer so mi rekli, da mu ne bije srček že dobrih 14 dniuser posted image Tako da pojdi na urgenco in zateži da te dobro pregledajo...mogoče dajo kakšen Dabrostan ali kaj takega. Veliko sicer res nimajo za naredit ampak pojdi zaradi sebe. Nočem te strašiti ampak vse zgodbe se ne končajo s srečnim koncem.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2010 11:14:05   
severnica77
Meni se je to pripetilo 3x. Enkrat je bila izvenmaternična nosečnost, drugič je bilo vse o.k., tretjič pa tudi vse o.k. sem sedaj v 37. tednu.

Noseča sem bila še 1x, takrat pa ni bilo nobene krvavitve in je plod kljub vsemu odmrl, torej SS.

Tukaj ni nekega pravila, vsekakor je dobro, da te pregleda zdravnik. Če ni izvenmaternična pa kaj dosti nimajo za narediti tako na začetku.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2010 20:49:10   
Patty81
Tudi jaz sem imela v prvem trimesečju krvavitve ampak bolj rjavkaste barve. Me je poslal na bolniško mirovat do naslednjega pregleda. Vse je bilo ok, že imam štručko v naročju! user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?