|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedki
2.8.2005 13:42:46   
simonas
Vem da že stokrat obdelana tema:ups:, pa vseeno.

Se vam je kaj povečal izcedek v četrtem mesecu? Jaz sem sedaj v 15. tednu, pa se je občutno povečal. Moti me le to, da je rumene barve. Od svetlo rumene, do močno rumene in včasih že zgleda, da potegne malo na zeleno. Ne bi rekla, da gre za vnetje, ker nič ne peče in ne srbi, me pa po pravici povedano moti? Je imela katera enake težave? Naj grem do G? Moja je sicer na dopustu a bi že kam šla.

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedki
2.8.2005 14:07:50   
gramec
Ja, tudi meni se je povečal izcedek, od četrtega meseca dalje pa sploh. Vendar je bele barve in nic rumene.
Jaz bi za vsak slučaj vseeno vprašala ginekologa.

lp :)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedki
2.8.2005 15:34:52   
renan
Moj je tudi takšen svetlorumen, in ko sem bila na pregledu, mi je rekla, da ni nobenega vnetja. Če te ne srbi in te voda ne peče, verjetno ni vnetje...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedki
2.8.2005 15:38:05   
amy26
jaz imam od samega začetka povečan izcedek prav tako kot opisuješ včasih bel, rumen, zelen. Ginekologinja mi ni nič konkrektno rekla, da je kaj narobe al da je lahko, rekla je le da se poskusim mazati z jogurtom, prav tako mi je omenila svečke Borax te uporabim včasih, če imam zelen izcedek, kadar koli mi je partner med spolnim odnosil spustil notri sem naslednji dan imela zelen izcedek, od takrat takoj ko je možno si dam zvečer svečko tako, da mi naslednji dan zelen izcedek izgine, prav tako se mi zelo zmanjša izcedek nasploh oz. za kakšen dan izgine.
Vsaj tako je pri meni, upam da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedki
2.8.2005 16:12:37   
ameli
Jaz imam izcedek že od 7 tedna nosečnosti. Tako vsakokrat ko grem na pregled dobim vaginete :(. Tudi mene nič ne peče, me pa strašno moti. G mi je svetovala, naj se umivam (spodaj:ups:) s kisom. Se mi zdi, da malo pomaga.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?