|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašelj
21.10.2010 11:16:29   
Bubica1
Pozdravljene....

Spet se javljam...:)
Naš malček je prebolel 6 bolezen. Po bolezni je začel pokašljevat, zdaj pa ta kašelj, traja že več kot teden dni. Vročine nima, grlo nima vneto, ušesa ima čista... Ponoči sploh ne kašlja, kašlja predvsem ko smo zunaj in se utrudi. Dajem mu Prospan za izkašljevanje, ampak se mi zdi da ne pomaga nič. Se mi zdai, da se ne more prav izkašljat...kot pes, ki se davi na kosti..:)
Malce me skrbi da ni kje kakšna pljučnica ali bronhitis...., ko smo bili pri pediatru za pregled 6 bolezni, je imel pluča čista, kakor tudi vse ostalo....

kaj pravite??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kašelj
21.10.2010 12:18:21   
kristinaj
koliko pa je star? če je poln katarja, kupi svečke bronhopulmin in daj zjutraj in zvečer po kaki, v rito.....

sicer pa kašelj lahko traja in traja.....

če bi imel pljučnico ali bronhitis, bi imel tudi vročino... se pa lahko razvije, tudi naša dva sta bila polna katarja in pljuča čista ..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Bubica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2010 12:21:24   
Bubica1
Malček je star 20 mesecev...

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2010 13:03:20   
ribica.
če otrok kašlja kot bi lajal pes, gre za laringitis. Tak značilen kašelj je.

(odgovor članu Bubica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2010 14:01:53   
Bubica1
bomo probali s črno redkvo in medom, če pa do ponedeljka ne bo bolje, pa gremo na pregled...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2010 14:49:42   
mate0ja
Dajem mu Prospan za izkašljevanje, ampak se mi zdi da ne pomaga nič. Se mi zdai, da se ne more prav izkašljat...kot pes, ki se davi na kosti..:)

Jaz tudi kašljam (brez drugih znakov) in ravno včeraj sem v lekarni spraševala kakšna je razlika med timianovim sirupom, Prospanom in Panatusom. In sem dobila odgovor, da timianov sirup lajša izkašljevanje pri skuhem kašlu, Panatus deluje na nek center za ne vem kaj in miri kašelj, panatus pa olajšuje izkašljevanje pri mokram kašlju.

In glede na to kar si napisala  tvoj malček suho kašlja in mogoče mu Prospan ne pomaga.

Sicer pa pri nas delamo sledeče:
inhalacije (jaz v kopalnici naredim savno, v kopalno kad nalojem vročo vodo, not dam par kaplic 31  ter liter kamilic in postavim v banjo dve ladijci in potem z malo pihava in tekmujeva katera bo hitreje na cilju. Ta igrica zato, da se sklanja nad banjo in ker ko pihne potem tudi globoko udihne.
Po prsih, grlu in med lopaticami jo mažem z Materino dušico od Justa, vsak dan ji dam dve žlički cvetnega prahu s propolisom, pred spanjem ji dam na prsa pogrete kamilice.
Pri nas deluje.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Bubica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2010 19:42:03   
koala.cek
mateja - isto delamo mi. in funkcionira. user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2010 14:06:03   
Anonimen
Mene pa zanima kakšen kašelj je značilen za pljučnico je to suh ali moker? in pa kakšna je vročina pri pljučnici je visoka?

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?