|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plačilo položnic z mastercard
20.10.2010 13:45:15   
tatam
Kot že v naslovu vidite,me zanima kje in kako lahko plačam položnice z mastercardom??
Tuš sprejema le gotovino,na bankomatu ko hočem dvignit denar pa mi napiše da storitev na tem bankomatu ni mogoča.Mogoče kdo ve zakaj?Sem že dvigovala tako in je vedno šlo,sedaj pa ne greuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plačilo položnic z mastercard
20.10.2010 13:50:05   
ledenaa
Na pošti lahko,samo pozor, vzamejo ti malo več kot 10 e provizije

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2010 14:36:39   
enkratna
tatam, si dvigovala že na tem bankomatu ali drugih? Niso namreč vsi bankomati opremljeni za dvig iz vseh kreditnih kartic...

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2010 14:59:27   
tatam
Sem klicala teledom,pa so mi rekli,da je dnevni limit 200€. Sicer mi ni jasno zakaj ti dajo možnost hitrega dviga in 400€ opcijo,če ne gre?!?!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2010 15:04:58   
Sandra_26
Na naši pošti z mastercardom ne gre plačat. Idi na svojo banko, pa tam dvigni s mastercard kartico denar, položnice pa plačaš na pošti.In to je to.

Taša, Masha, Tai

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2010 15:10:00   
mišk
Ko smo glih pr mastercardu...
Na bančnem spisku sem vidla, da je provizija za dvig na bankomatu 10 evrov! Kolk pa je, če plačaš direkt v trgovini? Al pa če plačuješ preko pay pala?
Hvala!!!user posted image

(odgovor članu Sandra_26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2010 15:17:25   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ko smo glih pr mastercardu...
Na bančnem spisku sem vidla, da je provizija za dvig na bankomatu 10 evrov! Kolk pa je, če plačaš direkt v trgovini? Al pa če plačuješ preko pay pala?
Hvala!!!user posted image

Preko paypala in  v trgovini zate ni provizije.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2010 16:21:19   
Onasiss
Pri mastercardu in ostalih plačilnih karticah je dvig gotovine na bankomatu in na pos terminalu možen le do polovice višine limita na kartici. Torej, če imaš limit na mastercrdu 400 €, lahko dvigneš na bankomatu samo 200€. Pri tem pa se ti računa še provizija cca 10€. Torej se ti splača z Mastercrdom samo nakupovati v trgovinah, kjer ni nobene provizije.

So what....

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2010 16:27:10   
K_a_t_i
Ko že smo ravno pri mastercardu naj še dodam - vsi, ki imate NOVE mastercarde s čipom in želite karkoli plačati preko spleta, morate taisti mastercard najprej uporabiti v eni trgovini, da se kartica aktivira. Šele nato jo lahko uporabite za plačilo preko spleta.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2010 17:53:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ko že smo ravno pri mastercardu naj še dodam - vsi, ki imate NOVE mastercarde s čipom in želite karkoli plačati preko spleta, morate taisti mastercard najprej uporabiti v eni trgovini, da se kartica aktivira. Šele nato jo lahko uporabite za plačilo preko spleta.

...ja in pri ta novih Mastercardih se bo začel uporablajti PIN. Ne bo več identifikacije na podlagi podpisa temveč s Pinom...

So what....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2010 20:07:11   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Pri mastercardu in ostalih plačilnih karticah je dvig gotovine na bankomatu in na pos terminalu možen le do polovice višine limita na kartici. Torej, če imaš limit na mastercrdu 400 €, lahko dvigneš na bankomatu samo 200€. Pri tem pa se ti računa še provizija cca 10€. Torej se ti splača z Mastercrdom samo nakupovati v trgovinah, kjer ni nobene provizije.

Ma ne vem če je ravno tako, moj je v ITL, dvignil z mastercarda 400€, potem pa še plačeval z njo in na bencinski tankal oba avta, mu je zneslo nekaj čez 550€, limita ima pa 850€, se pravi je več kot polovica njegovega zneska/limitauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2010 20:36:41   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: enea

Ma ne vem če je ravno tako, moj je v ITL, dvignil z mastercarda 400€, potem pa še plačeval z njo in na bencinski tankal oba avta, mu je zneslo nekaj čez 550€, limita ima pa 850€, se pravi je več kot polovica njegovega zneska/limitauser posted image

Saj plačuješ ti z njo do limita,dvigneš pa lahko samo pol na dan!
Sem hotla plačat na pošti danes pa ni šlo.Z zneskom ne bi presegla dnevnega limita,tak da mi ni jasno zakaj ni šlo,pa tudi oni na pošti niso imeli pojma kak in kaj.Torej sem na koncu šla dvignit na banko in plačala na pošti!
To,da se ne splača dvigovat denarja tako itak vem,ampak žal ta mesec ni preostalo denarja za položnice in je bila to edina rešitev!user posted image

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2010 21:25:38   
Lilu23
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Na pošti lahko,samo pozor, vzamejo ti malo več kot 10 e provizije

provizijo ti ne vzame pošta ampak banka katere si komitent, ker pos na pošti deluje po istem principu kot dvig gotovine na bankomatu in ne po princu kot da bi plačal npr. nakup artiklov v mercatorju

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2010 9:34:12   
PIRANJA
Kolikor je meni poznano sta možna le dva gotovinska dviga, ker sem imela enkrat eno slabo izkušnjo. Denar sem imela gor, dvigniti pa žal nisem mogla več, ker sem naredila dva dviga po 20 €

(odgovor članu Lilu23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2010 15:22:21   
Tanja55

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

...ja in pri ta novih Mastercardih se bo začel uporablajti PIN. Ne bo več identifikacije na podlagi podpisa temveč s Pinom...

to mam jaz ze 3 leta, pri Dezelni banki. Vse transakcije preko spletnih strani pa morajo biti avtorizirane zato moram vnest se stevilko ki jo dobim s pomocjo ene napravice.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?