|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (260.nadaljevanje)...
2.8.2005 10:16:59   
Marina_
Pozdravljene,

naše čvekice so nas poslale že kar na tretjo stran, in da ne bomo kregane od Anitke ;) sem Za nas začela ponovno.
Kako ste punčare?
Naši Anitki:rozica: se počasi dopust izteka.Komaj čakam da pove kakšno lepo novico:bravo:
Astra:rozica: se nič ne oglasi?Menda ja ni že na dopustu?
Bambi:rozica:kako si kaj ti in tvoja pupa:duda:?
Neža81:rozica:sem 100% da se že veselo voziš z motorjem(pa ne na črno ampak z izpitom):miska:
No,jaz sem SUPER in komaj čakam petka ,ko bom končno videla najino pikico9nebesa.
Dajte se kaj oglasit;)
LP frizerka:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.8.2005 10:19:56   
Anonimen
Pozdravljena! Sedaj se bo pa pikica že kar lepo videla, ko si že skoraj 9 tednov noseča!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2005 10:58:26   
lena76
Pozdravljene,

res je da še nisem dolgo z vami ampak se pa počutim kot da bi se poznale že 10 let, :bravo::bravo::bravo::bravo: za vse vas, za vaše nasvete, vzpodbude in vse drugo.
Tistim ki ste že srečke :nosecka: iskrene čestitke , tistim ki pa še bomo pa žeim veliko :sloncek::sloncek::sloncek: in pa čimprejšnje :nosecka::nosecka:.

Lep sončen pozdrav iz štajerske,

pa pa Lena

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2005 11:28:58   
bambi
Ojla!

Midve z :duda: sva pa tako leni, da je joj, Verjeto je krivo vreme in moj nizek pritisk, ker se počutim kot cota..... Hvala bogu ni več te obupne vročine :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Občasno mi je zopet slabo in v nedeljo zvečer sem celo bruhala..... ne moreš verjet. Glavno da naši :duda: to ne pride do živega in veselo brca :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Frizerka, sedaj boš pa tudi ti že lepo videla svojega migeca in njegove rokice in nogice :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kje pa so kaj ostale????? Astra???? Gea1?????? Pa naša :nosecka: Tia, ki kmalu ne bo več :nosecka: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Pa novopečena gospa Koala????? A je sploh kaj javila kako je bilo na poroki ali je še na medenih tednih??????

Sedaj pa moram na malo sladoleda, ker mi je padel cuker ;););)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2005 12:48:59   
PiaM
Živjo!
Odprem RR in en kup čestitk za Rd! Dan se je lepo začel...9nebesa, ničkaj mi ni slabo, le vstati sem morala zgodaj, ker sem morala dati nekaj v želodec, če ne, bi bilo joj in bi se lahko spet končalo pri kreganju z Wc školjko.Če ne dobim vsake 3 ure hrane, se tresem kot odvisnik in mi postane slabo.Upam, da se to ne bo poznalo preveč na riti.Na srečo mi sedaj že paše zelenjava in sadje, tako da probam malo tega več pojesti.Dosti o meni.:metulj:
Bambi, vem, vročina je hudič, upam, da ne boš več bruhala in da boš čimlepše preživela nosečnost.:miska:
Frizerka, frajerka, ti se pa kar fajn počutiš, brez slabosti.Hvala bogu, želim ti, še naprej tako.In FionaP, kako se kaj ti počutiš?:)
Ja, Tia, še malo pa boš k sebi stisnila svojo štručko...Ni lepšega občutka! Želim ti čimlažji porod!:miska:
Anitka še verjetno uživa zadnje dneve na :morje: in prav je tako! Astre tudi jaz že zelo dolgo nisem brala, pa Gea1, Anadejka, kje hodita?
Nann, Cmokec, Simonas, Mujcek so pa kar pobegnile malo višje? Babike, dajte še sem malo pokukat!
Tinkamiška, lepo, da že čutiš brcike svojega :duda:, a ni to 9nebesa?!
Koala, ti le uživaj na hanimunu, pol pa nam poročaj kaj lepega!

Punce, vsem bodočim :nosecka: želim, da kmalu ugledate čarobni :modri::roza: in se pridružite v 9nebesa!!!

Pozdravček!
PiaM :nosecka:8T6D

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2005 12:58:36   
anadejka
Tuki sm:zajcek:,sej ves čas berem;)
Mal sm boga danes me je čez vikend sonce preveč zakuru,zdej mam pa čist zatečene in zagnojene ustnce,pa sploh ne vem kako naj zdaj to pozdravim.Boli in peče kot hudič,pa ne vem katera žaubi bi mi kej pomagala.Sm se zjutri taka zbudila in k sm se vidla v špeglu me je skor kap,tok mi je slabo ratal,da sm se mogla it prau nazaj uležt.Pol me je pa moj :love: zezu,da mam fafn žnable:)-:)-:)-AUUU AUUUU tok boli da se tut smejat ne morm.

Pridne bodte:zajcek:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2005 13:03:56   
tinkamiška
Helou:rozica:

Lepo, da se je spet odprla nova "za nas":rozica:

Vas je prav lepo brat;)

Anadejka, boga, ja kr u žnable ti je udarlo al kaj? Kaj pa vem s čem bi si blo to dobro mazat, ko so pa ravno usta. Mogoče malo spiraj z kamilicami, če maš zagnojeno:zmeden: Če bi blo kje drugje na telesu, bi lahko mazala s kakšnim kamagelom, aja, kaj pa kakšen bepanten? Bogica, upam, da se ti bo kmalu zacelilo:zmeden::zmeden::zmeden:

Vse vas lepo pozdravljam in vam žlim vse lepo:rozica:

Tinka

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2005 13:34:26   
bebi
anadejka!

:kuza: :kuza: :kuza: po ribjo mast v lekarno. Mislim, da se ji zdaj reče Ribodermin. Sm se tud mazala, ko sem mela ves zatečen fris od sonca. Pa je ta ribja žavba ful pomagala. Sam nisem pa mela nič zagnojen. Probi, škodit ne more. Če ne bo boljš pa pejt k dohtarju, ker maš zagnojen, da ne boš kakšne infekcije fasala.

:rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2005 13:45:16   
bambi
Andrejka, jaz sem se s takšnimi žnablami zbudila na morju.... od soli in sonca. Sem bila kot pokojna Lolo Ferari..... Sem si jih mazala z medom in je zelo pomagalo, tako da ti priporočam, da si ustnice na debelo namažeš vsake toliko časa z medom. Čez kakšna 2-3 dni bi moralo biti bolje......

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2005 14:14:31   
Sulfinija
Jaz ti priporočam:
Aloe vera za ustnice,ali samo aloe vera gel
Medovo labello
Bepathen kremo prav tako za usta.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2005 15:07:14   
biba77
Cist na kratko:
Astra je totalno v pripravljalni potovalni mrzlici. Gre jutri na :morje:.
Ce ji bo le uspelo, se vam se javi in... :rozica::rozica::rozica::rozica: ZLATE STE!!!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2005 15:24:16   
Anonimen
Hojla, punce!:)

Jaz sem danes cela zalostna, vsega imam ze poln kufer. Najbolj tecno je pa to, da se zacenjam sama sebi smilit in si ze grem totalno na zivce. :(

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.8.2005 15:31:03   
Anonimen
En osvežujoč pozdrav!
Vidim berem,da ste vse vesele :nosecka:in dobre volje..no skoraj vse:bravo:
Želim vam,da imate čim manj težav in,da vaše pričakovanje poteka veselo,z vsakdanjim nasmeškom na ustih(opravičene tiste z zatečenemi žnabli;))
Evo poln koš optimizma in smeha vam pošiljam:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Lp neva:morje:

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.8.2005 15:34:58   
ZARA
OLA!!! Jst bi vas tud samo pozdravla,une k bruhate in vse ki še boste !!! Mejte se!!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.8.2005 16:07:03   
Anonimen
Punce, dajte mi nekaj povedat...

Jaz od februarja lanskega leta zivim na tujem, kar ze vecina od vas ve. Preselila sem se vsa v velikem pricakovanju, precej naivna, pac mislila sem, da sploh ne bo nobenega problema in bo vse roznato kot v pravljici. Z zdaj ze mozekom imava super lepo, prostorno stanovanje, katerega sva po svojih najboljsih moceh in zmoznostih opremila, odplacujeva grozno visoko hipoteko. Vmes sem sla na tecaj tujih jezikov, ga obiskovala 3 mesece, spoznala nove prijatelje, ga uspesno zakljucila, bi sla takoj se na naslednji nivo, a si tega zal ne moremo privosciti. Sluzbe kljub vztrajnemu iskanju ne najdem, dobivam vedno iste negativne odgovore, izobrazbo imam se kar visoko, le izkusenj nimam, kar je najvecji problem pri vsem skupaj, pa se to, da sem tujka in te bedaste EU omejitve mi delajo samo skodo. Z :love: se fajn razumeva, imava se rada, delama na otrocku, zal ze vec kot leto neuspesno, a enkrat bo ze... Vsak mesec sva v financnih tezavah, saj gre z eno placo zelo tezko, poleg tega je tukaj vse tako drago, da se ti v glavi zvrti. Zdaj nacrtujeva selitev, stanovanje bo slo kmalu v prodajo...zdaj pa so pred nama se nove, dodatne skrbi, veliko zadev za urediti, financno velik zalogaj. Denarja pa seveda ni, ker kljub temu, da res lepo delava z denarjem, se posebej jaz, ne moreva cisto nicesar prisparat. Bojim se, da te preizkusnje ne bova prestala, bojim se, da se vse skupaj ne bo izslo, kot si zeliva. Po naravi sem zal res pesimistka, vem, da tisto najpomembneje imava, to je ljubezen in zdravje, sam kaj, ko to v tem materialisticnem svetu ni dovolj.
Neki vam na velik nakladam, pa sploh ne vem vec, kaj sem hotela povedat. Pac sem precej na dnu, samozavest me je ze zdavnaj zapustila, dostikrat se pocutim kot kup drekeca.
Ceprav sem vse skupaj napisala zelo cudno & zmedeno, bom vseeno objavila, mi je vsaj malo lazje pri dusi. Joj kako komaj cakam, da pride :love: iz sluzbe pa da se pocrkljava in stisneva drug k drugemu! Le kaj bi brez mojega muceka!!!:love::love::love:

(odgovor članu Marina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.8.2005 17:42:50   
ameli
Pozdravljene damice:). Vidim, da ste danes zelo različno razpoležene. Ene vesele, druge žalostne.
MM seveda se bo vse uredilo, še vedno je tak, da se na koncu vse srečno izteče :bravo::bravo:, tudi za vaju.
Tudi ustnice so bodo zacelile (pomaga med- preizkušeno).
Mene zanima, kje je :nosecka: TIA?????? A je že šla v Rim???? In kako se ima kaj mami Pia?????? Verjetno carta svojega :duda:.
Kot kaže je glavna poletna vročina za nami, kar prija predvsem nam :nosecka:. Imejte se fino, pojejte veliko sladoleda in vse, ki prihajate za nami (:nosecka:) ne pozabite na poletni :sloncek::sloncek: (hopacupa seveda)
Ameli

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.8.2005 19:31:59   
GoYa
ČAu bejbike,

porcijo sladoleda sem že dobila, tudi porcijo :sloncek: (sam v obratnem vrstnem redu :)- )

Drugače pa se danes malo zgražam nad sabo in mojimi maščobnimi blaznicami. Bo treba spet začet telovadit :(( Sam kaj ko je fino jest sladoled. Te dni imam prav naval lahkote, ampak take sladke lakote :torta:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.8.2005 21:48:10   
Pia73
Da se vam malo na hitro javim,.... :kuza::kuza::kuza:

Seveda nisem pozabila na vas,.. :love::love::love:

Mi smo v redu in ne pridemo več iz 9nebesa9nebesa9nebesa

Sicer pa drage moje, po mojem se jeseni vse preselite za kak forum više, saj je sedaj čas :morje::morje::morje: in prve srečnice so se že pofočkala,... ostale pa še čakamo, da se bodo,..

Sedaj pa res veliko :sloncek::sloncek::sloncek:

Lp Pia73 :metulj:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.8.2005 21:48:36   
tia
Hojla,

:););):),tukaj sem še v enem kosu,pa čeprav me že vse skupaj dol tišči,najbolj težko mi je sedeti.Sedaj že odštevam,vsak dan imam manj,:)-.
Res sem v pričakovanju,že komaj čakam,da bom lahko cartala svoje dete :duda:.Jutri imam pregled,pa bomo videli kako daleč smo,ali gremo v Rim ali pa bomo še veselo čakali.
Sedaj smo 2 dni imeli malarja in sem kar od 7h na nogah.Tako,da sem čisto hin,od vsega pucanja in vseh del.

Anitka vas vse lepo pozdravlja,ima se lepo,ali še malo pa bo doma.

Punce ,upam da mi ne zamerite,če grem v postljo in se jutri oglasim,sem res utrujena.
Danes sem se oglasila,le na hitro in to zato ker sem videla da me pogrešate.Več jutri,vala.

pa pa

:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

Tia
:nosecka: (10 dni)

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.8.2005 21:55:11   
Kalina
Oh, lubice moje, kako imam rada takle ZA NAS... sproscam si srce in zivce..:bravo:

No takle mamo pri nas...:hudicek: se vedno zamuja, danes je mislim da okoli 34 dan... nc novega spodaj..G grem septembra..:zmeden:

Tko sm vesela k gremo v soboto na :morje:, :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:
No ja jst pa se nc oprala, zlikala itd itd..joooj, tko sm lena neki zadnje case..8)

Aja, ucer je moj ljubi bratec prisel iz Korzike, sm gledala slike, kako je to precudovito, k sm vidla une pescene plaze, pa una lepa modra voda...aaaaa:(( Pa morm ga pohvalit, mi je prinesel: Rocno izdelan lesen vzigalnik, tradicionalno francosko vino...in iz Pise Svetilko iz marmorja v obliki unga krivga stolpa, ki ga je Superman popravljal..:)-

Da vidim ce je se kej novga..hmm, aha v petek mam frizerja...to je pa tud vse, aja pa ze kr neki casa nism :sloncek:.

Aja pa se to, Anitko :angel: resnicno pogresam:(

Za vse moje "ZA NAS punce" ogromno poljubckov:rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.8.2005 10:24:18   
PiaM
Še jaz enkrat, direktno iz kopalnice od kreganja z Wc školjko (beri kozlanja):
MucaMaca, resnično ti želim, da se kmalu pobereš iz te duševne stiske in da vama uspe skupaj z tvojim :love:!!! Ne obupaj, ti se nam kar potoži, tu smo tudi zato, da si med sabo pomagamo, če ne gre drugače, vsaj moralno.Tudi zate bo posijalo sonce, glavo pokonci!!:miska: Zmogla bosta s :love:, s skupnimi močmi!!
Anadejka, upam, da je tudi tebi oteklina na ustnici že malo uplahnila.:rozica:

Ostlim želim še naprej veliko dobre volje in predvsem cartanja z :love: in svojimi:duda: izven in znotraj trebuščkov!

:rozica:

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.8.2005 14:14:31   
simonas
Pozdravljene punce!:rozica:

Ne nisem čisto pozabila na vas, le zadnje čase imam tako norišnico v službi, da nisem uspela nič kaj pisati. Sedaj dobim kmalu tudi pomoč, da jo uvedem v delo preden kam pobegnem, tako da bo še kar pestro do konca leta.

Mogoče sem malo več prebila na zgornjem forumu:ups:, ker sem imela malo problemčkov in sem malo krvavela:(, pa sem iskala nasvete. Sedaj sem v 16 tednu (danes se je ravno začel;))in je že boljše. Brc še ne čutim, razen če je :duda: tisto, kar se mi občasno pretaka po bušiju, se pa mi je začelo zdaj zadnja dva tedna fajn poznati. Kar na bušija rastem.:)- Pregled imam tretji teden v avgustu in komaj že čakam, da vidim če je vse ok.

In kako ste ve? Prej sem zasledila, da je Frizerka nova srečka :nosecka:. Ja čestitke!!! Sem pa res ogromno zamudila. Ja v 9. tednu se že precej vidi.

Lep dan vam želim, pa nalezite se kaj od mene (:nosecka: mislim). Bom fejst kihala po RR.

Simona :nosecka:16t

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.