|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet-krčki pri sinčku
2.8.2005 9:45:05   
Zala01
Lep pozdravček,
moj Tim je danes star 18 dni,ima pa eno težavo in sicer precej močne kolike.Napenja se skoz podnevi in ponoči,tolk,da se mi prav smili.Dojim ga in dodajam mu Novalac-proti kolikam,pa nič ne pomaga.Jaz ful pazim kaj pojem,nč sveže zelenjave ali sadja,tako da to tudi ne more biti vzrok.Tiste kapljice iz lekarne pa baje tudi nič kaj dosti ne pomagajo.
Če ima katera kako izkušnjo s tem,naj mi prosim svetuje.
hvala že vnaprej,janja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prosim za nasvet-krčki pri sinčku
2.8.2005 10:13:10   
fipi
Ojla!

Mi smo imeli kaplice (antiflat)iz avstrije. Mojemu sončku so pomagale. Pri hčerki pa ni nič pomagalo, ne masaža trebuščka ne kapljice ... .

Ne vem kaj naj ti svetujem, poiskusi s kakšnimi kapljicami, sicer pa čez čas približno po treh mesecih kolike minejo.

Čao,

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prosim za nasvet-krčki pri sinčku
2.8.2005 10:41:50   
mimica
Najprej ti bom rekla, da ni nujno, da bo sploh pomagalo, lahko pa bo tvojemu Timu pomagalao nekaj kar drugim sploh ne. No, tudi naš je imel v drugem mesecu in še sedaj občasno močne krče.
Čez dan sem mu dajala vetrovne kapljice od koroških lekarn ter po hranjenju je sledilo obvezno podiranje kupčka. Ko sem ga razvila, sem z njim tudi telovadila.
Zvečer, pred spanjem sem mu trebušček vedno namazala z brinjevo kremo. Mislim, da ta še najbolj pomaga. Tudi vonj je takšen, da pomirja. Poskusi, mogoče bo kaj pomagalo.
Želim vama čim manj krčkov !

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prosim za nasvet-krčki pri sinčku
2.8.2005 11:31:30   
malika
nam je pomagal edino Lefaksin (avstrijske lekarne), brinovo mazilo in kuminov sirup. te naše Sab simpleks kapljice niso pomagale nič!

Ene mamice pravijo, da je pomagalo, če so jedle kislo mleko, druge pa pravijo, da so krči ponehali ko so izločile vso mlečno prehrano iz jedilnika.
Pri enih pa je žal tako, da ne pomaga nič.

Pridno podirajte kupčke, tisto predmleko si tik pred hranjenjem izčrpaj (in zavrzi), masirajte trebušček in če ne drugače čakaj mejo 3 mesecev.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prosim za nasvet-krčki pri sinčku
2.8.2005 11:39:17   
malika
Joj pa zdaj sem se spomnila, da mi je patronažna povedala, da imajo spet v Avtriji ene homeopatske granule, ki se dajo pod jeziček in da tisto še najbolj od vsega pomaga. Jaz tega še nisem slišala od nobenega drugega, ampak če dela reklamo zanje mogoče pa le je nekaj na tem :zmeden2:

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prosim za nasvet-krčki pri sinčku
2.8.2005 22:00:14   
elizabeta p
Mi smo imeli tudi zelo močne kolike in Leonu je najbolj pomagal koprc. Mi smo iz Ljubljane in smo ga kupili na tržnici, pri branjevkah, ki prodajajo zelišča. Daš malo zrnc v vodo, prekuhaš in pije kot čaj. Pa še precedit je treba. Ta čajček smo mu dajali za piti vsak dan in ga krčki niso več mučili.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...




ime za punčko
madjanca

katero vam je lepše?

Metka (62%)

Žana (38%)


Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!