|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oj
2.8.2005 9:08:50   
Špela100
Punce dobro jutro.
Sam, da vas obvestim, da pri meni nič novega.

:hudicek:zdaj zamuja 2 dni in sploh ne vem kako sem zdržala, da nisem šla po test.Zdaj ko pa uradno že lako naredim test pa se nekaj obotavljam in cincam.Strah me je čist malo.
Ta "malo" si bom pa znucala od stalnega nadzora toaletnega papirja na wc-ju, ha, ha.

Med malico bom šla po test pol pa kar bo, bo.
Držim pesti za vse vas polne upanja in napetih živcev, ki v teh dneh NE.......... pričakujete :hudicek:.
Danes je pa tudi dan D za Nataško31 če se ne motim ne???

se pišemo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oj
2.8.2005 9:10:45   
Nyah*
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

da zagledas :roza: ali :modri:!

SPOROCI!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oj
2.8.2005 9:11:57   
Anonimen
Držim pesti za :duda:!!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oj
2.8.2005 9:12:23   
dolenjka
Tudi jaz držim pesti za :modri::roza:!!!!:miska:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oj
2.8.2005 9:22:42   
IrenaO.
Tudi jaz držim pesti za:roza::modri: jaz pa še šest dni, ampak kot kaže bo prišla, ker imam iste znake kot pred:hudicek:,jahhhh:):)

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oj
2.8.2005 9:27:13   
Špela100
Irena, pa saj mene trebuh boli že 14dni.Vsak dan drugače.Sploh ne morem verjet, da obstaja toliko vrst bolečin.Od špikanja, napetosti, pekoče bolečine, bolečine v križu, tope bolečine, pa spet kot da te reže, ma za crknit.Saj morda še pride:hudicek:.Zdaj dva dni nič, prej pa kot da se bo zdaj zdaj ulilo.
Vam poročam.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oj
2.8.2005 9:32:21   
IrenaO.
He,he Špelca:)...Ja mene je tudi včeraj trebuh bolel, danes pa nič, edini znak, ki je ziher, da bom dobila,no mogoče se motim pa je, da ko grem zjutraj lulat, da me vse boli v križu tako, da smrk:((

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oj
2.8.2005 9:32:43   
Anonimen
Drzim pesti zate!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oj
2.8.2005 9:32:59   
Anonimen
Držimo :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oj
2.8.2005 9:33:32   
petka
jest ma take znake ves čas, vsak mesec malo drugačne... in potem si vedno domišljam, da ta mesec pa bo, ker TAKIH znakov pa še ne....

potem pa :(

ampak enkrat punce, bodo znaki že tapravi :bravo:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oj
2.8.2005 9:47:07   
DrejcDrejc
Mogoče je pa najboljše pozabit na ZNAKE - večina jih je bolj ali manj v glavi, ker vsako stvar povežemo z nosečnostjo. Jaz sem ta mesec poskusila bolj na off, čeprav se vsak dan spomnim, čisto odmislit se ne da, ampak tisto "obsedenost" se pa da zelo omiliti.

Mogoče pa uspe ravno takrat, ko sploh ne bo nobenih znakov :)- !!

Držim pesti za vse, ki ste v istem šmornu! :miska:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Oj
2.8.2005 10:03:34   
MarijaPo
Tudi jaz vam drzim pesti. Moja sestra je zdravnica in mi je enkrat povedala, da se ful velikokrat zgodi, da zenske nikakor ne morejo zanosti, pa pol posvojijo otroka (po sto tavzent enih groznih terapijah, ki ne uspejo) in potem, ko imajo posvojenega otroka, zanosijo. Menda prej ne morejo zanosit, ker so tok v paniki, da ne bodo zanosile.
Sicer je to po moje bolj en :hudicek:, ker itak, kako se lahko nekdo prisili, da ni zivcen, meni to se nikoli ni ratalo.
Pejte na sadno kupo in v kino s svojim :love: in vsaj za kako uro odmislite, da ste v tej grozni agoniji.

Sicer pa vam vsem zelim veliko srece, da bi koncno le ratalo. :)

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oj
2.8.2005 10:08:23   
*zvezdica*
Špela močno močno upam in držim pesti, da zagledaš :modri:!!!!

Pa glej da takoj sporočiš...ker čakamo kot na trnjih !!

:metulj: :angel:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Oj
2.8.2005 12:42:34   
Špela100
Sam, da vam povem, da sem šla kupit Baby check, ker niso imeli Baby check mini, dala jurja.Šla sem na wc in ne morem verjet:hudicek:je prišla.Ma za umret.
Po 2 dneh zamude.:zmeden::((
Sem vedela da bo tako, sam test kupim pa pride.Ma niti tolko mi ne pusti veselja, da ga porabim.

Ma joj, sem prav žalostna.Pa cela dva dni sem zdržala.
Vse mi je pokvarila zdaj si niti ovulacije ne znam več izračunati.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Oj
2.8.2005 12:52:32   
PiaM
:( Mi je žal zate! Glavo pokonci, ne daj se!
Bo pa zato drugi mesec toliko lepše, ko
ugledaš :modri:!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Oj
2.8.2005 13:08:04   
IrenaO.
Joj Špela vem da ti je hudo,ampak pojdi v nove boje, da ugledaš tisti dve:modri::roza:..Ni vredno sekiranja saj bo,srečno:)

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Oj
2.8.2005 13:24:31   
DrejcDrejc
Špela, jaz mislim, da vse to računanje ovulacije in ukvarjanje z določanjem datumov in planiranje seksa samo škodi vsemu skupaj. Veselo :sloncek: vsak drugi dan je čisto OK, in če ni načrtovano, je tudi bolj sproščeno, naravno.
Človeško telo je pač tako narejeno, da se ga ne da poštimati kot uro - tudi tvoj čas bo prišel, tako kot za marsikatero, saj veš, 25 % možnosti imaš samo v enem mesecu, v bistvu ni veliko.
Zato ne bodi slabe volje, ne pusti se živcirati materi naravi, saj veš, da so meseci potem še toliko daljši in stresni. Uživaj še v takem življenju, kot ga imaš zdaj in potem se bo vmes kar naenkrat zgodilo, da bo :hudicek: šel za 9 mesecev na Luno in se mu boš vsak dan gor režala, češ zdaj pa imaš, hudič frdamani, ki si mi grenil življenje! (mal za hec)

Držim pesti in ti želim srečo v naslednji rundi, pa res se poskusi čim manj obremenjevati, je že za nekaj dobro, to kar se dogaja v tvojem telesu.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Oj
2.8.2005 13:34:35   
Nataša31
Punce pozdravljene!

Žalostna sem :((. Moj :love: tudi. Danes je spet prišla. Točna kot ura, no ja, zamudila je tri urce.
Pa vendar. Ta mesec gremo v tretji mesec, in pravijo da v tretje gre rado.
Špela100 sej bo tudi za naju posijalo sončece in bova v 9nebesa. Sej veš da bo.
Ne smeva biti več žalostne, poglej kako lep da je zunaj. Jest se bom danes malce pocrkljala z mojim :love:, potočila kakšno solzico potem pa jutri naprej z pozitivno energijo!
Pridne bodite, pa se beremo. Aja ne pričakujem je že 29.8, se pravi že ta mesec. Moja :hudicek: je vsaj točna, če ne kaj drugega.
Pozdravček

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?