|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 9:01:45   
rebeca
Kaj se dogaja z našo Cipreso, nisem je danes zasledila na RR?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 9:02:10   
Anonimen
Bila je še na "Dobro jutro", v enem kosu... :)-:)-:)-

(odgovor članu rebeca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 9:36:03   
CIPRESA
Cipresa še vedno v enem kosu s polnim želodčkom.
Lepo rebeka da te skrbi zame ampak nobena stvar ne pomaga naš :duda: se tako lepo počuti v trebuščku da ne kaže nobenih znakov da bi rad prišel ven.

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 10:07:19   
Margareta
Živjo Cipresa,

jaz sem tudi rodila 9 dni čez pdp in sem se tolažila, da je bolje malo pozneje kot veliko prej.

Drugače pa vem, da na koncu samo še čakaš in čakaš, pa vsi drugi okrog tebe so verjetno še bolj nestrpni.

lp :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 11:15:22   
malika
Cipresa saj bo :bravo: , kaj pa Talči? Je že šla 9nebesa ?

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 11:18:38   
CIPRESA
Saj vem da bo, za Talči pa nimam pojma mogoče se je pa pri njej kaj premaknilo. Vsaj pri eni naj se no!!!

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 11:26:13   
rebeca
Cipres kdaj si imela pdp?

Veš že spol?

Držim pesti zate da bo čim prej :duda: pokukal na svet!!!!

Rebeca

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 11:34:12   
CIPRESA
Prvi PDP (glede na menstruacijo) 26.07.

Drugi PDP (glede na UZ) od 01.08. do 03.08.

Spol so baje rekli da bo fantek, samo če se vse motjo pol mislim da tudi za sigurno ne morem to rečt da je res fantek. Pa hvala za pesti!!!!

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 11:38:19   
cmokec
Cipresa, saj bo. Če ne drugače, te jutri po pregledu lahko pošljejo v porodno. Za vsak slučaj vzemi pripravljeno s seboj. Če boš rabila, lahko greš do avta in je.

Bom pesti držala zate in jutri v posvetovalnici ugibala, katera bi lahko bila. Če se seveda vaš sonček ne odloči, da te razveseli že danes. :miska::rozica::miska::rozica:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 11:50:56   
CIPRESA
Cmokec nevem upam da se srečava samo zadnjič so nas delili ko sem šla samo na CTG, in sicer na tiste ki imajo 28 dni do poroda pa na tiste ki imajo več kot tok. In tiste ki imamo manj kot 28 dni do PDP-ja gremo direkt dol v porodne.So me že zadnjič tja poslali, da sem nataknila njihove šlape pa v eno plavo sobo na CTG.

Tko da bova videli???? Bom pa itak mal živčna kaj preveč nebom porajtala tko da če me vidiš me kar cukni!!!!

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 12:19:39   
Talči
Eh, jaz sem tudi še tu.
Danes sem spala začuda do desetih, pa sem zdaj potrebovala nekaj časa, da sem online. Pa RR me je nekaj jezil, se sploh ni hotel odpret.

Nič se ne dogaja.
NIČ!
:((:((:((:((:((
Jutri grem spet na pregled. Ob 8.00 zjutraj.
Čist sem že nervozna....

LP
Talči

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Cipresa, kej si?
2.8.2005 13:12:18   
malika
Talči pri meni je bilo isto. V petek sem bila še pri kolegici na obisku in ji razlagala, da se ne dogaja nič od nič; ob 4 zjutraj pa me je že zbudil prvi popadek.:bravo:

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?