|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
2.8.2005 11:33:31   
tinkamiška
Ehhhhh popravljam v 19t:ups::)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   januarčice
2.8.2005 11:36:59   
Lumpi
Jaz sem ga začutila v 14 tednu, na morju, od takrat naprej brca skoraj vsak dan - se mi zdi, da samo 2 x ni

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   januarčice
2.8.2005 11:42:53   
renan
Mogoče je pa moj samo malo bolj zaspan- po očetu:) Saj je tudi na NS dremuckal.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   januarčice
2.8.2005 11:46:37   
dadica
pozdravček tudi od naju!
bolj poredko se javljem ker ko vas berem me vedno začenja skrbet!sem v 17 tednu in vidi se še nič,tudi čutim še ne,potem pa berem vas in padem v paniko da ni slučajno kaj narobe!
saj vem ja,na pregledu sem bila prejšnji ponedeljek in sva popslušali srček,ampak ker ga ne čutim me tu pa tam malo prime!

drugače pa kar gre.migrene so se malo umirile, tudi zaprtosti ni več in slabosti so izginile.Imam pa probleme z pritiskom ker mi zelo niha!

lp dadica in :duda:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   januarčice
2.8.2005 11:59:18   
simonas
Ja :duda: so pač različno aktivni in pravijo tudi, da jih tiste, ki so bolj suhe čutijo prej, kot pa me, ki smo bolj baročne:ups:. Imam pa kolegico, ki je ful suha in je rekla, da ga je začutila komaj v 18. tednu.

Saj tudi mene tu in tam pograbi, kaj pa če ni vse ok, pa kako naj vem da je, ko ga še ne čutim, pa se potem potolažim, da mi buši verjetno ne raste kar tako v tri dni:)-:)-:)-.

Saj sladkarij ne jem ravno. Če se mi fejst zlušta si kupim kako fino majhno čokoladko, drugače pa predvsem jem sadje in zelenjavo, ker mi paše. Je pa res, da sem bila čez vikend na piknikih, pa je bilo kar preveč hrane - pa vsak pravi: to moraš jest ker je zdravo;). Sicer pa imate prav. Hujšali bomo, ko bomo cartali štručke.

Simona:nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   januarčice
2.8.2005 12:40:04   
Nannn
dadica jest ne vem ce ta teorija drzi glede tega ce je zenska suha da prej zacuti :duda: jest sem povprecna pa sem zacutila metuljcke in rahlo razgrajanje ze v 15 tednu in kak dober obcutek je to...glih ko sva bile z AlenkoIST vceri na drinku me je bozal po trebuhu...kako lepi obcutki ane ane :bravo:

Se malo pa grem na THT pogledat mojo :duda: komaj cakam :bravo:

Lepo se imejte Nannn :nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   januarčice
2.8.2005 12:42:36   
dadica
nann jaz ti vrjamem da so dobri občutki,ampak mene skrbi ker jih še ne čutim!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   januarčice
2.8.2005 12:45:08   
lev76
Nann se posipam s pepelom zarad Žabarja, sicer pa kot je rekla Katja vsaj nista imeli težav prepoznati ena drugo.
Jaz sem šele zdaj v službo pršla, mi je še vedno ful slabo in glava me boli.
Tut jest mam ful gužvo ker je začetek meseca,pa še plače moram skup spravit.Joj!

Upam da obdržim današnji zajtrk v sebi in ponaredim večino plač.

Lp :nosecka: 16t5d

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   januarčice
2.8.2005 13:29:46   
AlenkaIST
Dadica, ne skrbi! Tudi pri meni se še nič konkretnega ne dogaja :((
Lev76 tebi pa želim hitro ozboljšanje počutja. Jaz sem mislila, da pri meni sploh ne bo minilo. Mislim, da se izboljšuje zdaj, ko se tik pred 5mesecem.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   januarčice
2.8.2005 14:08:52   
pikica*
Simonas, jaz čutim eno tako čohljanje v trebuhu. Težko opišem. Nekatere pravijo, da se čuti, kot bi ribica zaplavala. In res je čutit nekaj podobnega. Sicer se pa ne sekiraj, ker bomo itak kmalu najbrž začutile taprave brce, pri katerih ne bo več nobenega dvoma:)

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   januarčice
2.8.2005 16:06:17   
rija
hej punce! ste pa danes res pridne s pisanjem!:rozica:

evo, jaz sem doma po amniocintezi, s tem, da sem danes zjutraj še zganjala paniko, ker sem mislila, da mi odteka plodovnica!!!
sem šla hitro v porodnišnico, da so me malo potolažili, naredili teste in uz. pa je šlo hvalabogu za lažni alarm!
moj sonček je kot zmeraj tudi danes spal, edino enkrat je boksni, da je zdravnica rekla, to pa je tai bo v trebuščku! seveda je bil ati, navdušen športnik, ves iz sebe od ponosa...
glede nosečniških stvari pa sem se danes ustavila v mothercare in si privoščila novo spodnje perilo za nosečnice, ker me staro že vse "reže".

lep pozdravče od naše družinice...:rozica::rozica::modri:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   januarčice
2.8.2005 16:51:14   
lev76
A res rija fantka boste imeli????
Al je tist znak na koncu kar tako?

Se opravičujem,sem malo nevedna:ups:.

Joj kok fino.Jest sm fuul firbčna in komi čakam 1. september ko zvem ali :roza: ali :modri:.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   januarčice
2.8.2005 16:52:13   
lev76
Joj sem še hotla povedat, da sem vesela da si ok in da ste srečna družinica :rozica::rozica:.

Pa :bravo: da ma mami novo spodnje perilo:)-.

lp

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   januarčice
2.8.2005 16:54:08   
renan
rija oprosti, ker sem radovedna, ampak kaj so ti povedali na amniocentezi? Verjetno pa moraš počakati na izvide...?

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   januarčice
2.8.2005 16:59:16   
rija
ja črtica je :modri:! no 90 %. stoprocentno bo s testi amniocinteze.
izvide moram čakati do 21. avgusta. to bo najhuje! drugače pa te itak tolažijo, da je vse vredu, da je pač moj slab rezultat posledica mojih let! pa da zgleda vse ok. bomo videli. upam na najboljše!

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   januarčice
2.8.2005 17:12:21   
renan
Upam, da ti čim hitreje minejo ti trije tedni. Jaz mislim, da bo vse v redu. Saj NS ti samo poveča možnosti in nič drugega..

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   januarčice
2.8.2005 21:28:56   
Nannn
rija jest sme bila danes na THT testu in mi je rekla da dobim izvide cez dva tedna ce pa na izvidih karkoli ne bi bilo v redu pa me poklicejo cez en teden...in me je ze sedaj opozorila da ce slucajno pride do amniocenteze da ne bi slucajno se kaj prevec sekirala ker se velikokrat zgodi oz.v vecini primerih da je samo lazni alarm...ampak tezko je to sprejet ce nekaj ne gre tako kot bi moralo...

Je pa tako lepo ze slisat da so videli ze spol :) jaz ze komaj cakam da bo meni na morfologiji probala videt ampak kaj ko imam sele 12.09. :(( do takrat se mi lahko ze zmesa :(

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   januarčice
2.8.2005 21:33:33   
Anonimen
evo mene, caffee se javlja....joj kolk ste klepetave :bravo:

No, naj jz povem, da sem od samega glavobola in neprestanega bruhanja shujšala za 3 kg in skoraj dehidrirala in tako pristala v bolnišnici :(

Sem v 16t in raznih mehurčkov ali kaj podobnega še ne čutim, le neko pretakanje po črevesju kar pripisujem slabi prebavi:zmeden:

(odgovor članu Natasa-6)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   januarčice
2.8.2005 22:07:55   
rija
nann, sem prepričana, da bo pri vseh vse ok!:rozica:

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?