|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uspavanje 6 mesecnice - 100-tic
2.8.2005 0:02:08   
Tarina mami
Vem, da je bila ta tema ze 100x na forumu, ampak vseeno...
Nasa Tara je se pri 4-ih mesecih znala dokaj hitro zaspati brez joskice, zdaj pa to ni vec mogoce. Ima ze ustaljen ritem spanja, vem in vidim kdaj je zaspana, ampak ona ocitno misli, da lahko zaspi samo z josko v ustih - 5 minut pa spi kot :angel:. Ker bo kmalu prisel cas, ko moje joske ne bo na razpolago, ko bi ona zaspala, bi zelela da se pocasi navadi zaspati sama. Tu pa imam problem: moj :love: je preprican, da kruta metoda polaganja dojencka v posteljo in prihajanje na 5 minut med njegovim jokanjem, dokler ne zaspi, ni pametna metoda. Njegovo mnenje je, da ce Tara zeli zaspati na joski je to pac edini pravi nacin. Kaj menite ve? Kako ste ve uspele vase soncke nauciti, da zaspijo sami?
Naj se povem, da dude ne mara, iz flaske pa pije samo caj (in se tega redko).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uspavanje 6 mesecnice - 100-tic
2.8.2005 21:37:41   
bskrle
Ne vem, smo skoraj 16 mesecev stari!
Pomaga le, če jo da spat moški, ker mene enači s hrano. Torej je za uspavanje na vrsti tvoj:love:

(odgovor članu Tarina mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uspavanje 6 mesecnice - 100-tic
3.8.2005 15:44:50   
SaaS
Moj je do nekje 6 mesecev zaspal sam od sebe v posteljici. Nekaj je jamral, potem pa obrnil glavo postrani, zaprl učke in kar zaspal. Kar naenkrat pa se je to nehalo.
Zdaj ima 9 mesecev. Zvečer še kar nekako gre. Včasih zaspi med dojenjem ali pa ga malo pocrkljam in kar nekako zaspi. Čez dan pa je zadeva bolj komplicirana. Nekaj časa sem se matrala, tako kot praviš v posteljo, jok, tja potolažit, spet v posteljo, spet jok itd. Po uri ali dveh je mogoče res zaspal, ampak ga je potem že lakota kmalu zbudila. Nato je bil kakšno uro dobre volje potem pa spet tečen, ker je bil spet zaspan. In tako cel dan.
Zdaj ga dvakrat na dan primem v roke prižgem CD, malo se zibava in mi počasi zaspi. Položim ga v posteljo in spi tudi 2-3 ure. Malo je razvajen glede tega, ampak vsaj spimo in smo potem naspani in dobre volje!

(odgovor članu Tarina mami)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Uspavanje 6 mesecnice - 100-tic
14.8.2005 20:07:26   
Marogica
TI vprašaj tvojega, kako si to predstavlja, da bo Tara vedno zaspala na joški. Kaj pa ko ne bo več mleka? Ji boš tudi takrat dala joško?
Mi smo uporabili "kruto metodo" in ga položili po večerni ceremoniji v posteljo. Po nekaj dnevih se je navadil, da se v postelji spi. Je pa res, da smo ga dajali v posteljo samo takrat, ko je bil čas za spanje, drugače je bil v ležalniku. Da je ločil "spanje-bedenje".Pa zatemnili smo mu sobo.
Me zanima kaj je bolj kruto: 3,4,5 ali en teden pustiti otroka, da malo pojoka, ali pa 2, 3 leta, ko oba z dragim ne bosta spala?

(odgovor članu Tarina mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)


Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!