|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   madež od bencina
17.10.2010 8:21:38   
hanitah
Mož mi je pozabil povedat, da ima na hlačah tri manjše fleke od bencina jaz pa sem jih dala prat (zavohala nisem nič, ker sem prehlajena z zabitim nosom) in zdaj mi cel stroj cunj smrdi po bencinu. user posted image  Oprala sem še 1x, pa ni nič boljše. Ker je bil stroj precej poln, sem zdaj perilo razdelila na pol in dala še 1x prat, dolilča sem še kis, če bo kaj pomagalo...

Ima katera kakšen nasvet, kako se znebiti iz perila vonja po bencinu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: madež od bencina
17.10.2010 13:24:52   
EKOGREEN
IZVIRNO SPOROČILO: hanitah

Mož mi je pozabil povedat, da ima na hlačah tri manjše fleke od bencina jaz pa sem jih dala prat (zavohala nisem nič, ker sem prehlajena z zabitim nosom) in zdaj mi cel stroj cunj smrdi po bencinu. user posted image  Oprala sem še 1x, pa ni nič boljše. Ker je bil stroj precej poln, sem zdaj perilo razdelila na pol in dala še 1x prat, dolilča sem še kis, če bo kaj pomagalo...

Ima katera kakšen nasvet, kako se znebiti iz perila vonja po bencinu?

manj cunj kot daš v stroj bolje ti opere, nikoli pa naj bi se ne dajalo več kot 3/4 stroja cunj. Kis ti bo sigurno kaj pomagal, da ti bo detergent bolje opral, a verjetno bo potrebno več kot le eno pranje, da se boš znebila tistega vonja. Sicer pa poizkusi z pralno sodo, ki se jo dobi le v mullerju, ali z sodo bikarbono, ki jo dobiš v ostalih trgovinah, a je najcenejša v evrospinu, kot sem zasledil. No to pa narediš tako, da daš smrdeče cunje v eno večjo posodo ali pa v banjo, če jo imaš, po cunjah posipaš nekaj sode, recimo tri do pet velikih žlic, preliješ z vodo, fajn premešaš, tako, da so vse cunje potopljene v vodi in pustiš, da se namakajo recimo čez noč, no in zjutraj flikneš v stroj, noter daš še kake 2dl kisa in nekaj detergenta, seveda ne preveč, pa pazi, da ne prenapolneš stroja, raje operi 2x. No in to bi moralo zaostovat po mojem, če sem pa kaj izpustil pa naj me kdo popravi.user posted image  Soda je sicer belilo, a če boš enkrat to naredila, ne bo nobene škode za cunje! Soda ti odlično pobira različne vonjave iz cunj, kis pa tudi, a bo za ta primer po mojem primernejša soda za namakanje čez noč, v stroju za pranje pa kis. L.p., če ti uspe pa poročaj, da se bomo še ostali kaj naučili iz tega primera.user posted image

< Sporočilo je popravil EKOGREEN -- 17.10.2010 13:27:16 >

(odgovor članu hanitah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2010 19:41:54   
hanitah
Hvala, EKOGREEN, tale nasvet s sodo si bom zapomnila za drugič, če bo spet kakšna panika.

Jaz sem potem oprala dvakrat po pol žehte in zdaj je ok, cunje ne smrdijo več, sem pa po teh dveh žehtah preventivno dala v stroj par starih brisač in skupaj z detergentom in kisom zalaufala na 95 zato da se stroj malo prepuca. Potem sem oprala še en stroj in cunje nič ne smrdijo, tako da se je vse srečno končalo. user posted image

(odgovor članu EKOGREEN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2010 20:18:55   
EKOGREEN
IZVIRNO SPOROČILO: hanitah

Hvala, EKOGREEN, tale nasvet s sodo si bom zapomnila za drugič, če bo spet kakšna panika.

Jaz sem potem oprala dvakrat po pol žehte in zdaj je ok, cunje ne smrdijo več, sem pa po teh dveh žehtah preventivno dala v stroj par starih brisač in skupaj z detergentom in kisom zalaufala na 95 zato da se stroj malo prepuca. Potem sem oprala še en stroj in cunje nič ne smrdijo, tako da se je vse srečno končalo. user posted image

No super! user posted image
Drgač pa maš tukaj par koristnih nasvetov, kako najbolje izkoristit kis pri pranju, saj lahko pereš kar vsakokrat z dodatkom kisa:
http://www.ringaraja.net/forum/pranje_perila_s_kisom/m_5087859/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/meh%C4%8Dalec_za_ob%C4%8Dutljivo_ko%C5%BEo/m_5353155/tm.htm
L.p.

(odgovor članu hanitah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.