|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   South Beach diet part.1
1.8.2005 19:21:44   
leah
Evo punce,kot se obljubila,tule je moje današnje poročilo o prehranjevnju.
Naj kot prvo povem,da me oz.naju je,ker se je moj iz solidarnosti odločil,da se mi pri dieti,oz.zdravem prehranjevanju pridruži,zdeva močno koštala,včeraj in danes sva za nakupe oz.za hrano dala cca.17 tisočakov.
Recepti namreč zahtevajo ogromno zelenjave,raznih riževih kisov in sezamovih olj....ampak ok,bova delala 100posto tako kot je treba.

Tula je jedilnik:
7:00 3 jajca,pečena v modelčkih za muffne,z šunko,zeleno in rdečo papriko,čebulo,bela kava z sladilom,dvema žlicama nemastne rastlinske smetane v prahu.
10:00 puranji zvitki v solati z lahko majonezo(not neke začimbe-pojma nima)ter rdečo papriko.
13:00 zelenjavi Gasspacho(neke vrste hladna juha...česen čebula in ogromno različne zelenjave,beefsteak in mešana solata
16:00 mozzarela kroglice in solatni list
19:00 orientalska solata,piščančji fileji z ingverjem in česnom,stročji fižol,sladica pa neka lahka mlečna krema z mandeljni in sladilom.

Skratka sita sem na full...počutim se odlično.

TOLIKO ZA DANES.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   South Beach diet part.1
1.8.2005 19:30:53   
gamini

Super, hvala :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   South Beach diet part.1
2.8.2005 0:17:07   
miši
kaj???? to pa je kar obilno in energijsko preveč bogato za dieto, kaj si potem zvečer dve uri orenk telovadila?
Sicer te diete ne poznam.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   South Beach diet part.1
2.8.2005 0:41:33   
Mariposa
O hvala, za objavo,...samo s tem kuhanjem je pa ful dela,ne?:((

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   South Beach diet part.1
2.8.2005 6:00:46   
leah
haha...ej včeraj zjutraj sem prav močnom podvpmila vase,ker nisem vajena tako jesti in sem bila do malice full sita,ampak potem se je stvar normalizirala.
Kar se energije tiče...imela sem je ogromno,ja,in kljub energijsko močni večerji sem lepo mirno zaspala,res.Kadar pa sem zvečer jedla kak pomfri in pohanje,ali piškote pa nisem mogla zaspat do....uf...tudi do enih zjutraj.
Sej finta ni v tem,da bom jaz zdaj takoj par kil v tenu dni težja in posledično utrujena in bleda,ampak v tem,da imam 3x dnevo uravnotežene obroke in malice.Telo zdaj navajam na hujšanje,ki sledi v drugi fazi,ko bom v prehrano ponovno vnesla sadje,polnozrnate izdelke,itd...
Čeptav kar se kil tiče,mislim,da bi kar mogla it dol,glede na mojo kolegico in kolega,ki sta že v prvi fazi full shujšala.
Vsa stvar je v tem,da imaš pravilen vnos energije-hrane v telo,ker nekak skoz neki ješ-Jaz vem,da sem se prej zvečer napokala,pa mogoče še kak easy lunch,zjutraj pa full kave,kar mislim,da je total nezdravo.

Jah kar se kuhanja tiče...ma niti ne no...pravzaprav je finta v tem,da je veliko sestavin,ki jih pol z mojim iščeva po trgovinah....sva se pa odločila,da stvar speljeva takokot piše in niti malenkosti drugače.

Ok se slišimo zvečer.
:sloncek:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   South Beach diet part.1
2.8.2005 6:44:15   
leah
Uf popravljam...v tednu dni LAŽJA...:)-

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?