|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregrada in nosečnost
14.10.2010 20:52:15   
5ra83
Pozdravljene,

danes sem izvedela, da sem noseča. Ginekolog mi je po prejšnji nosečnosti ugotovil pregrado v maternici, sedaj pa me je strah ss, ker sem brala, da je zelo možen. Ali mi lahko katera pove iz lastnih izkušenj, kako je s to pregrado med nosečnostjo. Kakšna je možnost donositve? Aja, problemov z zanositvijo nimam, saj sva seksala samo enkrat nezaščiteno in je ratalo :)
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregrada in nosečnost
14.10.2010 21:16:36   
divans1
Tudi meni so na UZ odkrili pregrado po dveh SS, pol en drug G je pa spet ni videl, potem sem oa nenačrtovano zanosila, vse ok in zdaj imam doma čudovitega fantka!!!! Čista loterija, jst pravim...user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2010 21:35:18   
baguSka
loterija ja.. enim rata, drugim spet ne.. nic bat!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2010 21:36:39   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83
Aja, problemov z zanositvijo nimam, saj sva seksala samo enkrat nezaščiteno in je ratalo :)

kako lustno.. uzivaj rajsi in se nehi sekirat zarad nepomembnih stvari.. user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2010 21:41:22   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

Ali mi lahko katera pove iz lastnih izkušenj, kako je s to pregrado med nosečnostjo.

S pregrado čez pol maternice sem dvakrat uspešno donosila in trikrat spontano splavila. Odkrili so jo po tretjem splavu, po odstranitvi sem še enkrat donosila. Za prva dva otroka so mi kasneje rekli, da sem imela veliko srečo, da sta bila donošena in da sta se obrnila z glavo dol.

Srečno!user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2010 22:09:39   
jakaracman
Moja kolegica je z pregrado donosila, vse ok.Zanosila je, ko je čakala na postopek odstranitve.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2010 9:13:31   
5ra83
Ja, to se je zgodilo tudi meni. Danes bi morala poklicati zdravnika, da me naroči za naslednji teden in evo. Upam, da bo vse ok, ker sem res zelo živčna.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2010 12:42:32   
alda
s pregrado je tako: sad je vidiš, sad je ne vidiš.
Prvič zanosila kljub pregradi, le 3tedne prej so mi sprožili porod, ker punca ni imela več prostora notr in je začela spodvihat noge..ampak je Hb vse ok, tako da nič bat..VSE BO DOBRO!!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2010 13:30:29   
lily32
Mam pregrado, normalno donosila in rodila dan pred PDP. Zdaj sem drugič user posted image in ne razmišljam veliko o tem, upam, da bo tudi tokrat vse OK.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.10.2010 19:42:22   
Bonnie_RR
Prvič: nenačrtovano zanosila, pregrada ugotovljena na 1. pregledu, vse ok, rodila ob roku s CR zaradi medenične vstave.
Drugič: nisem zanosila skoraj leto dni, uspelo je tik pred načrtovano odstranitvijo, celo nosečnost neki problemi (krvavitve, utrujenost, zgaga, zatekanje, slabokrvnost, otrdevanje...), rodila pa slabe 4 tedne prej zaradi odteka plodovnice.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?