Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 6:31:28
|
|
|
|
CUKRČEK
|
mi pa komaj čakamo, da bo sneg:) Otroci že ene 14 dni planirajo, kaj vse bodo delali v snegu Jst pa tudi
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 7:57:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz bi tudi mela sneg, samo se pogodim da ga zdaj še ne rabi bit ampak naj tam 20. decembra zapade pa do 10. januarja ostane pa bo vse v najlepšem redu
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 8:17:52
|
|
|
|
blaža
|
AHA, DOBRO DA VEM, DA NAVIJEM URO OB ŠTIRIH, DA BOMO SPET KIDALI. Smo že navajeni.
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 9:52:55
|
|
|
|
tamiflu
|
gremo se sankat
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 10:06:23
|
|
|
|
darja.mark
|
Men je mami včeraj rekla da je po radiu slišala da bo baje tale zima letos huda. Da že 20 let ni blo tako hude zime kot bo letošnja. Baje bo padavin malo, mraz pa za pop***** :( Brrrr, sovražim zimo
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 10:08:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark Men je mami včeraj rekla da je po radiu slišala da bo baje tale zima letos huda. Da že 20 let ni blo tako hude zime kot bo letošnja. Baje bo padavin malo, mraz pa za pop***** :( Brrrr, sovražim zimo No, če bo padavin malo, pol je pa super. Ok mraz bo, pa vsaj ne bo dosti za kidat, če ne bo padavin.
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 10:46:19
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK mi pa komaj čakamo, da bo sneg:) Otroci že ene 14 dni planirajo, kaj vse bodo delali v snegu Jst pa tudi jeeeee mi se tud veselimo in komaj čakamo sneg
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 15.10.2010 15:38:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža AHA, DOBRO DA VEM, DA NAVIJEM URO OB ŠTIRIH, DA BOMO SPET KIDALI. Ej, ti tam zgoraj... hvala, ker imamo hišnika, ki kida in ker nimamo avtomobila.
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 16.10.2010 12:23:38
|
|
|
|
RoZala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sicer pa kerensa: ne vem kaj ma tole sploh veze s tabo... kot vem je new york daaaaalec stran. BTC pa ne. C, c, c... "New York" prevedi v ljubljanščino in dobiš "Nove Jarše". Ko sem še jaz živela v Jaršah (hmmmm, 15 let nazaj) , so bile New Jersey. A zdaj so že New York, al kaj?
|
|
|
|
RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?! 16.10.2010 12:32:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RoZala Ko sem še jaz živela v Jaršah (hmmmm, 15 let nazaj) , so bile New Jersey. A zdaj so že New York, al kaj? Ja. Zaradi BTC-ja (mesto v mestu) so postale "York".
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?