|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ej, ti tam zgoraj... a si znorel?!
15.10.2010 6:31:28   
CUKRČEK
mi pa komaj čakamo, da bo sneg:) Otroci že ene 14 dni planirajo, kaj vse bodo delali v sneguuser posted image Jst pa tudiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.10.2010 7:57:02   
sončnica24
Jaz bi tudi mela sneg, samo se pogodim da ga zdaj še ne rabi bit ampak naj tam 20. decembra zapade pa do 10. januarja ostane pa bo vse v najlepšem redu

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.10.2010 8:17:52   
blaža
AHA, DOBRO DA VEM, DA NAVIJEM URO OB ŠTIRIH, DA BOMO SPET KIDALI.user posted image

Smo že navajeni.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.10.2010 9:52:55   
tamiflu
gremo se sankat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.10.2010 10:06:23   
darja.mark
Men je mami včeraj rekla da je po radiu slišala da bo baje tale zima letos huda. Da že 20 let ni blo tako hude zime kot bo letošnja. Baje bo padavin malo, mraz pa za pop***** :(  Brrrr, sovražim zimo user posted image

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.10.2010 10:08:03   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark

Men je mami včeraj rekla da je po radiu slišala da bo baje tale zima letos huda. Da že 20 let ni blo tako hude zime kot bo letošnja. Baje bo padavin malo, mraz pa za pop***** :(  Brrrr, sovražim zimo user posted image

No, če bo padavin malo, pol je pa super. Ok mraz bo, pa vsaj ne bo dosti za kidat, če ne bo padavin.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.10.2010 10:09:14   
darja.mark
Mah ja no, sej jaz mam sneg rada in tiste padavine ki nas doletijo pozimi :) Ne maram pa plundre in mraza :(

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.10.2010 10:46:19   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

mi pa komaj čakamo, da bo sneg:) Otroci že ene 14 dni planirajo, kaj vse bodo delali v sneguuser posted image Jst pa tudiuser posted image

jeeeee user posted image user posted image  mi se tud veselimo in komaj čakamo sneg user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.10.2010 15:38:28   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
AHA, DOBRO DA VEM, DA NAVIJEM URO OB ŠTIRIH, DA BOMO SPET KIDALI.user posted image

Ej, ti tam zgoraj... hvala, ker imamo hišnika, ki kida in ker nimamo avtomobila. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.10.2010 12:23:38   
RoZala
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
sicer pa kerensa: ne vem kaj ma tole sploh veze s tabo... kot vem je new york daaaaalec stran.user posted image

BTC pa ne. user posted image

C, c, c... "New York" prevedi v ljubljanščino in dobiš "Nove Jarše". user posted image

Ko sem še jaz živela v Jaršah (hmmmm, 15 let nazaj) , so bile New Jersey. A zdaj so že New York, al kaj? user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
16.10.2010 12:32:49   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: RoZala
Ko sem še jaz živela v Jaršah (hmmmm, 15 let nazaj) , so bile New Jersey. A zdaj so že New York, al kaj? user posted image user posted image

Ja. Zaradi BTC-ja (mesto v mestu) so postale "York". user posted image

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.10.2010 15:37:24   
RoZala
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: RoZala

Ja. Zaradi BTC-ja (mesto v mestu) so postale "York". user posted image

Aja, takrat so bila samo "javna skladišča" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?