|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuhinja - fototapeta
13.10.2010 8:58:04   
betipol
Pozdravljeni,
prosila bi vas, da mi pomagate pri izbiri fototapete za v kuhinjo.
Kuhinja je take barve, samo pult je siv.
user posted image

Zdaj me pa zanima, če mislite da bi bila katera od teh fototapet, ki jih prilagam spodaj, vredu ali bo bila kuhinja na koncu preveč monotona? Hvala vam za odgovore in pomoč.

user posted image

user posted image

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kuhinja - fototapeta
13.10.2010 9:01:14   
špelin@
Jaz osebno bi dala motiv sadja, tako barvito mešanico user posted image

(odgovor članu betipol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2010 10:40:10   
naja17
Sem istega mnenja kot špelin... kake pomaranče al pa kej podobnega, tole mi ne paše v kuhinjo, vsaj v to ne user posted image ...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2010 10:41:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Sem istega mnenja kot špelin... kake pomaranče al pa kej podobnega, tole mi ne paše v kuhinjo, vsaj v to ne user posted image ...

Meni tiste rože pašejo v kakšno zen kopalnico user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2010 10:53:00   
betipol
Kaj pa kaj takega

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2010 12:12:10   
špelin@
Lepo. Samo meni preveč monotono - bež ali bela kuhinja + siv pult + tile kokosi. Če ti je všeč, je to super.
Jaz imam osebno raje kakšno popestritev. Sama imam belo kuhinjo in zelenkastosiv pult. Monotonost razbijam z lila stenami v jedilnici, zelenimi zavesami in plakatom s sadjem (gor so jagode, limone, limete, kivi in pomaranče) na steni user posted image

(odgovor članu betipol)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2010 12:49:36   
naja17
Ja ja, jest še kr držim s špelin user posted image ...

Kaj pa kej tazga:

http://www.fototapete.si/pr_up_moderne_kuhinje.php

Pooomaaaraaančeeee al pa kake čiiiiliiiijeeeeee user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2010 13:07:07   
betipol
Razmišljala sem tudi o varianti kokos in eno živo rdeče (jagode npr.) sadje zraven. Da bi pa dala celotno fototapeto sadja mi pa ni všeč, čeprav ni slabo ko gledam druge kuhinje, ampak jaz ga ne bi imela.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2010 15:18:28   
kristinaj
eno veliko nogo pršuta ????!!!

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu betipol)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2010 18:40:12   
BabyKitty
betipol meni tudi to sadje ni všeč... me spominja na nalepke v kakšnem kiosku s sadjem user posted image imam rada malo elegance... Mi je pa zelo všeč tvoja 2. slikica v prvem postu...

Sama imam sicer belo kuhinjo s sivim pultom kombinirano z živo roza steno user posted image brez stekla, ploščic ipd. in se super obnese... sem tudi razmišljala o teh fototapetah, ampak se potem nisem odločila... mogoče ko se naveličam te barve user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2010 18:58:03   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

betipol meni tudi to sadje ni všeč... me spominja na nalepke v kakšnem kiosku s sadjem user posted image imam rada malo elegance... Mi je pa zelo všeč tvoja 2. slikica v prvem postu...

Sama imam sicer belo kuhinjo s sivim pultom kombinirano z živo roza steno user posted image brez stekla, ploščic ipd. in se super obnese... sem tudi razmišljala o teh fototapetah, ampak se potem nisem odločila... mogoče ko se naveličam te barve user posted image

Sem enake mnenja. Tole sadje je kiči in recimo v mojo kuhinjo ne bi šlo pod nobenim pogojem. Sem definitivno za te prve slikice, ki si jih nalimala. Z nobeno ne moreš zgrešit, če si za eleganco in umirjenost.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2010 19:05:37   
mateyka
jaz bom dala tole, ko bomo enkrat pedenal kuhinjo user posted image
user posted image
ali pa kaj v teh tonih:
user posted image

mislim, take barvne kombnacije so mi čist ubitačno dobre. torej, nevtralno kuhinjo in tako tapeto..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 13.10.2010 19:07:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2010 19:22:51   
BabyKitty
mateyka zanimiva izbira... zame je to malo preveč hardcore user posted image mam rada bolj nežno eleganco... pač sem minimalistična duša user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.10.2010 8:03:04   
naja17
Uff, meni tud mateykino ni všeč, sadje ali zelenjava mi je pa ful, samo to gre res v svetlo, odprto in ne barvasto stanovanje, da poživi....

Neposredna povezava do sporočila: 14
14.10.2010 8:39:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: betipol
Razmišljala sem tudi o varianti kokos in eno živo rdeče (jagode npr.) sadje zraven.

Aha, to bi bilo meni všeč user posted image

(odgovor članu betipol)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.10.2010 8:40:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj
eno veliko nogo pršuta ????!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.10.2010 8:50:24   
betipol
Kristinaj: noge pršuta ne bi dala, ker potem se mi bodo skoz sline cedile user posted image
Mateyka: tole so mi pa že malo preveč kričeče barve.

Sem se kar odločila, da bodo kamenčki z živimi rožicami. Upam, da bo lepo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2010 8:51:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: betipol
Kristinaj: noge pršuta ne bi dala, ker potem se mi bodo skoz sline cedile user posted image
Hehe, jaz bi po mojem tisto nogo kar dol spraskala ali vsaj ornk poslinila user posted image

Sem se kar odločila, da bodo kamenčki z živimi rožicami. Upam, da bo lepo.
Glavno, da je tebi všeč in se boš v kuhinji dobro počutila user posted image

(odgovor članu betipol)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.10.2010 9:18:44   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty
mateyka zanimiva izbira... zame je to malo preveč hardcore user posted image mam rada bolj nežno eleganco... pač sem minimalistična duša user posted image  

hej hej! saj jaz sem tudi minimalistična duša!! user posted image samo poudarki se mi zdjo pa, da morajo - poudarit user posted image
če je skoraj vse belo, je ful lepo imho..

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?